Megéri Fundamentás ügynöknek lenni? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 15:42
1/3 anonim válasza:
párom ezt csinálta évekig, amíg nem volt rendes munkája...
ha adsz mailcímet, megkérem írjon neked a tapasztalatairól.
2/3 A kérdező kommentje:
senki?
2012. aug. 18. 20:23
3/3 anonim válasza:
Mielőtt válaszolok, nem tudok elmenni szó nélkül az eddig egyetlen válaszadó árulkodó mondata mellett. Ezt csinálta a párja évekig, amíg nem volt rendes munkája... Tehát ez nem rendes munka. Az én olvasatomban rendes munkának számít minden, amiért fizetnek (nem baj, ha nem is keveset), amivel valami jót tehetünk, ami megelégedéssel tölt el bennünket és még sorolhatnám. Én kétféle embert ismerek. Az egyik a kérdésedre igennel, a másik nemmel válaszolna. Hogy te melyiknek akarsz hinni, az a te döntésed. Lényeges különbség azonban, hogy aki szerint nem éri meg Fundamenta Személyi bankárnak lenni (hagyjuk ezt az ügynök kifejezést) az azért mondja ezt, mert A: vagy nem volt nálunk eredményes B: sosem dolgozott itt, de látott már olyat, aki ismer valakit, aki már hallott olyanról, akinek a szomszédja próbálkozott ezzel, de nem ment neki. Én négy éve dolgozom a Fundamentánál. Én annak hittem, aki azt állította; ez egy jó hely. Tudod miben különbözik a sikeres személyi bankár a sikertelentől? Megmondom: a sikeres dolgozik, a sikertelen kifogásokat keres. Itt semmi sem történik véletlenül. A pénzügyi piac legjobb terméke van a kezünkben, profi az eladástechnika, komoly szakmai háttértámogatással rendelkezünk. Minden létező eszköz a rendelkezésünkre áll a sikerhez. Aki ezen a pályán sikertelen, az egyetlen embernek köszönheti ezt: saját magának. Épp a napokban beszélgettem valakivel, aki elmondta nekem, hogy ez a Fundamenta micsoda sz.r hely, mert ő itt kidolgozta a belét, de semmit nem keresett. Szeretem az ilyen embereket, elkezdtem kicsit "szétszedni". :) Pár perc alatt megtudtam, hogy az ember semmit nem tartott be az iránymutatásokból, továbbá jó, ha hetente két tárgyalást egyeztetett be magának. Ez azt jelenti, hogy csúcson dolgozott vagy négy órát hetente. Szegény, tényleg megszakadt nem? A szakmai felkészültsége hiányos volt, az ember pedig egyszerűen lusta. Elmondtam neki, hogy az én fizetésem ugyan az év legtöbb hónapjában csak hat számjegyű, de ilyenkor is minimum 5-el kezdődik. Jobb hónapjaim pedig milliós nagyságrendű fizetéssel zárulnak. Döntse el mindenki, hogy ez jó, vagy rossz. "Szerencséd volt!" Jött a válasz. Nos, nézőpont kérdése. Ha az szerencse, hogy egy pillanatig sem gondoltam, hogy itt munka nélkül is meg lehet élni, akkor igen, szerencsém volt. Ha szerencsének lehet hívni, hogy Időt és energiát szántam a szakmai felkészülésre, akkor igen, szerencsés voltam. Ha szerencsének lehet nevezni, hogy nem voltam rest felemelni a telefont és időpontot egyeztetni, akkor igen, szerencsém volt. Azonban az a helyzet, hogy mindenki azonos lehetőségekkel indul és azonos szintről. Lehet kifogásokat keresni, meg megmagyarázni, hogy a másiknak vajon miért megy, bezzeg nekem miért nem? Ha tudomásul veszed, hogy ez egy munka és itt dolgozni kell, ha hajlandó vagy folyamatosan tanulni, ha szereted az embereket, ha a segítő szándék mozgat és nem azt számolod, hogy miből lesz több a jutalékod, akkor percig sem lesz kétséges, hogy igen, nagyon megéri Fundamentásnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!