Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyire építhető ügyfélkör...

Mennyire építhető ügyfélkör kuponozással? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Bónusz brigád, kupon mánia, ilyenekre gondolok.

Akik kuponáron jönnek 50-90% kedvezménnyel mennyire hajlandók visszajönni teljes áron?

Tegyük föl a szolgáltatás jó.

2012. jan. 26. 00:28
 1/5 anonim ***** válasza:
semennyire. tudják, hogy megkapják olcsóbban kuponnal. Ők direkt az olcsót keresik. Szerintem
2012. jan. 26. 00:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezeknél nem az a lényeg, hogy a vállalkozó mindenképpen bukjon a dolgon. Úgy van, hogy mivel tudja hogy jön 100 ember, ezért úgy szerzi be az alapanyagokat, úgy szervezi meg a munkát, stb. hogy ezen az áron is ki tudja szolgálni a vevőket.

Szerintem kb. 5-10%-nyi visszatérő vendégre lehet számítani legjobb esetben is.

2012. jan. 26. 08:11
 3/5 A kérdező kommentje:

"5-10% visszatérő vendég legjobb esetben is."

Ez nem túl bíztató.

Még egy gondolat:

Szerintem egy mozinak pl. nagyon megéri kuponozni, mert ha pl. 300 Ft-os mozijegyeket adnak el az még mindig jobb, mint ha üresen kongana a terem.

DE egy fodrásznak, masszőrnek nem biztos hogy ez olyan jó buli szerintem. Pl. egy ötezres masszázs kuponnal 2000 amiből 30% a kuponoss cégé, 1400-ért meg nem éri meg dolgozni, bérleti díj, adó tb, anyagok, stb miatt

2012. jan. 26. 10:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Minél nagyobb a KEDVEZMÉNY, ANNÁL TÖBB A "POTYAUTAS"

a be nem váltott kuponok kinek a haszna?

2012. jan. 26. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
A tiéd. Elvileg ez úgy megy, hogy neked egy összegben kifizetik ami az oldalon összejött, de lehet eltérő a szabályzat.
2012. jan. 26. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!