Kiváncsi vagyok, mi a véleményetek a kővetkező válalkozásról?! . Tőbbi lent.
Látom, töröltettél. Pedig a válasz nagyon is ideillő és releváns. Én meglehetősen bizalmatlan lennék egy olyan „mester” esetében, aki annyira nem ad magára, hogy helyesen írjon. Ez alapvető. Egy péknek elnézem, ha 360 Ft helyett 360 HUF-ot ír, vagy 360,- FT-t. De ha az üzletén ez állna, hogy Mídenn nap fris kennyér, én oda be nem térnék.
Tervezgess kedvedre. Legyen sok örömöd benne! Ha kereskedni akarsz vele, akkor bizony a kommunikáció jelentős. Gyíkozhatsz, töröltethetsz, de tapasztalni fogod, hogy igazam van.
Másik pedig az, hogy valami olyasmivel kellene előállnod, amit más nem tud. Válság is van, de korábban is nagyobb volt a kínálat, mint a kereslet. Főiskolát végzettek is nagyon nehezen kapnak megbízást.
Szerintem találj ki egy márkanevet, és védesd le. Csak így érdemes nekilátni. Megnézik, majd simán emlékezetből lerajzolják! De ha megcsináltatod a bútorokat, és egy kiállítást rendezel belőlük, lehet hogy majd csak akkor jönnek a megrendelések.
Eladni a terveket egyszeri nagyon kevés pénzt jelent.
Kockáztass! Tudom könnyű mondani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!