Tesz vesz-esek! Mit gondoltok ezekről az aukciókról?
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok még!! Lécci írjátok le a jó, és rossz kritikátokat is!! Pl: Képek,szöveg,fogalmazás,árak,postai küldés stb....
Fontos lenne hogy őszinték legyetekh, miben fejlődjek például!! :) Előre is köszönöm!!
2012. júl. 27. 19:53
1/3 anonim válasza:
Nincs velük gond,viszont lehet jobban járnál ha nem fix árra raknád fel,hanem licitálósra,mert szeretnek licitálni.Ha nem megy el fixen,próbáld ki majd így.
2/3 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm szépen!! :) és mivan akkor ha mondjuk licitálnak de nagyon olcsón megy el?? ami még nekem se éri meg?? akkor kötelező annyiért oda adnom??
2012. júl. 27. 22:30
3/3 anonim válasza:
En mondjuk meg csak vasaroltam teszvesz-rol, de ugy tudom adhatsz meg egy minimalar, ha azt nem erik el, akkor nem sikeres az aukcio.
Vagy induloosszegnek azt add meg, amennyit meg meger neked.
Tehat ha nem igy csinalod, hanem peldaul 1 Ft-os aukciot inditasz, akkor annyiert lkell adni, amennyit licitalnak ra.
En mar vettem igy Bershka bordzsekit e-bay-rol 5 fontert, postakoltseggel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!