Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek megéri egy ilyenbe...

Szerintetek megéri egy ilyenbe belevágni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy veszek egy használt nyergesvontatót, esetleg pótkocsit is hozzá. Lehet ilyennel pénzt keresni mosanában? Kb. 25000 eurót szánnék rá.

2012. júl. 25. 06:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem igazán éri meg,mert az állam lenyúlja a nyereséget,ha van,és drága az üzemanyag is.
2012. júl. 26. 00:54
 2/6 A kérdező kommentje:
De legalább lenne munka vele?
2012. júl. 26. 06:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Kereslet van rá, de egyéni vállalkozóként nem igazán tudsz érvényesülni az erős marketing tevékenységet folytató multi cégek ellen.
2012. szept. 15. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
munka az lenne dögivel, csak épp nevetséges árakért, ha nincs valami tuti tipped, akkor inkább ne kezdj bele
2012. szept. 15. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Most minden vállalkozás veszteséges, amit most nyitnak.
2012. szept. 16. 15:46
 6/6 anonim válasza:

Persze,szerintem van benne pénz!Akik itt csak fujják az ellenvéleményeket azzal nemkell törődni. Ők félnek és nem mernek belevágni, ők a biztosra mennek, hát ilyen biztos-biztonságos hozzáállással nemlesznek sose gazdagok!

Énis ebben gondolkodom,és van rá ötlet,én csak jövőre vágnék bele, ha gondolod cserélhetünk eszmecserét.

Van benne pénz az biztos,oké nem olyan nyereségre teszünk szert mint a már nagy cégek,de ...elkell kezdeni valahol.

Ez a pénz amit szánsz rá,kb énis ennyit,de olyan 10 millioval már több auttoval lehet kezdeni,és igen, nade irj és akkor eszmecsere

2012. dec. 10. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!