Mit tennél ebben az esetben?
Nagyon nehéz így tanácsot adni és bármit is mond az ember az vagy általános vagy okoskodás.
Bár nem tudom, hogy mi a tevékenység stb., de mindenképp minimálisra kell csökkenteni a kiadásokat (ott kell spórolni, ahol lehet, minden kiadott összeget meg kell vizsgálni, hogy nincs-e olcsóbb megoldás) és én mindenképp vagy kiegészítő tevékenységet, vagy akár egy teljesen új tevékenységet kezdenék. Természetesen olyat, ami nem igényel nagy befektetést.
Mindenképpen le kell ülni, papírokat elő, és számolni.
Pontosan.
Mennyi bevétel volt az elmúlt időszakban és mennyi kiadás.
Ha ezeket nem tudjátok pontosan, nem lehet tervezni.
Tudom, mert mi is hasonló cipőben járunk a párommal ( a gazdasági válság óta egyre gázabb a helyzet).
Sajnos az van, hogy ami nem égetően fontos, azt nem fizetjük ki ( mivel nem tudjuk, és nem azért mert nem akarjuk). Amit lehetett, már lefaragtunk a kiadásokból, most éppen egy másik tevékenységi körrel próbálkozunk, de kicsit félek tőle, mert már volt ilyen korábban és azt bebuktuk:(
Én nagyon remélem, hogy ez az állapot nem tart örökké, mivel úgy érezzük hogy csak azért dolgozunk egész hónapban, hogy a költségeket fizessük, magunkra semmi nem marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!