Milyen üzletet érdemes ma inditani? Mivel érdemes foglalkozni?
1. Csak olyat, amihez van kedved, amit szívesen csinálnál. Ez nagyon fontos!
2. Olyat, amire van igény. (temetkezési vállalat, virágüzlet, élelmiszerbolt).
3. Olyat, ami az adott településen, környéken hiányzik.
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat!
Elég jó tippek :) Szomorú,de a temetkezési vállalat is igen jó ötlet!
Én már rég óta gondolkozom ilyesmin, hogy mit is kezdenék ha lenne pénzem. Ez főleg akkor jut eszembe, amikor cukros édesanyámnak próbálok valami finomat venni meg magamnak mert a súlyom miatt diétázok. Tutira belevágnék egy olyan üzletbe, ami diabetikus dolgokat gyárt és forgalmaz. Ez vicc, hogy kismillió üzlettel vagyok körbevéve de sehol egy diétás jégkrém, sütemény a láthatáron. Ha szökő évente belebotlok valamibe az is horror áron van, pedig ugyanaz az olcsó, vacak édesítő van benne, amit én megveszek fillérekért a hipermarketekben.
Biztos rámozdulnék az olyan termékekre, mint a diabetikus cuccok, liszt és tojás érzékenyeknek és laktózérzékenyeknek készült dolgok. Csak egy dietetikust, vagy táplálkozás tudományban jártas kollégát kell felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!