Hogyan kezdenétek bele a következöbe?
Párommal van egy nagyon jó ötletünk. Külföldön élünk és itt ilyen szolgáltatás még nincsen, ami azt jelenti, hogy gyorsan piacot tudnánk termeteni. Pénzünk is lenne, amit bele fektetnénk, és minden részét megtudnánk tervezni. DE
egy mesteremberre lenne szükségünk hozzá. Olyanra akinek ugyan olyan érdeke lenne hogy kiválóan dolgozzon mint nekünk. Rajta állna vagy bukna minden. De még távoli ismeretségünkben sincs ilyen ember. Ha felvételiztetnénk valaki, akkor sem tudnánk eldönteni, hogy jó vagy rossz. Pedig ö lenne az üzlet lelke. Üzletvezetésben van tapasztalatom, azt is tudom, hogy hol hogyan lehetne reklámoztatni stb... De honnan akasszak le egy kiváló mestermebert, aki megértené hogy lehet az elsö pár hónapban nem lenne extra fizetése, mint egy befektetö partner. mert ha én szerzöttetek egy mestert, akkor is pár hónap meddigre beindulna a cég és addig nem tuti hogy egy magas fizetést kitudnánk fizetni.
1. Csináljatok egy pontos üzleti tervet. Ha ez megvan, ráössz, hogy a mesterember csakugyan fontos, de pótolható. Nem jó az az üzleti terv, amelyik egy ember tehetségén múlik, és nem magán az üzlet lényegén! (kivéve ha művésznek kell lenni a mesterembernek, mert mondjuk freskókat akartok csinálni :) )
2. A mesternek a fizetése 2 részből álljon. a 2. rész sikerdíjas legyen, viszont az 1.-re is tisztességes bérezést kell adni, ígéretekre nem alapoz komoly ember. (ne várd hogy a szaki üzleti szemmel gondolkozzon!) Azt, hogy miből fizetitek, az már a Ti gondotok - lásd üzleti terv
3.Piackutatást végeztetek? A mesterember keresés előtt ez fontosabb lenne...
4. A kiválasztott mesterek referenciáit meg kell nézni. Én amúgy aszondom, mindenkinek a saját lakása árulkodik legjobban az igényességéről. A rend, tisztaság, jó ízlés az első megerősítés az igényesen végzett munkára.
Érdekelne mit találtatok ki, hátha tudok segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!