Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek melyik országban...

Szerintetek melyik országban a legsikeresebbek a farmok? Hol kellene vennem?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy farmot üzemeltetni, de nem tudom, hogy melyik országban kellene ezt tennem, figyelnem kell az adottságokra(csapadék, talaj) viszont arra is, hogy pl Magyarország talajadottsága igen kedvező, mégsem hallani farmokról, és valószínüleg tönkre is mennék, ha ebből akarnék megélni itthon, pedig én szívesen maradnék.

Javaslat?

2012. máj. 31. 20:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

A gond ott kezdődik, hogy nem nyeri meg az 5ös lottót. Így ez csak álom marad, és míg ő álmodik a sült galambról a csodás anyuci pénzén összehozott mezőgazdasági diplomájával, addig én elmegyek dolgozni és összehozom az álmaimat szép lassacskán tégláról-téglára.

Másik gond, hogy csak osztja az észt a túlképzett fejével, viszont a kiadásokba, és a terület fenntartásába, egyéb felmerülő gondokra és kiadásokra még csak bele se gondol.

2012. jún. 6. 15:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, mielőtt még vádaskodnál, nem úgy számoltam, hogy megnyerem a lottót, és nem is "anyuci" pénzéből venném, mivel nem származom tehetős családból, az egyetemre is a saját kút fejemből jutottam be. De kicsit nézz magadba, és vedd már észre, hogy ki osztja itt az észt! De az a helyzet, hogy amikor azt osztották, te nem álltál sorba! Képzeld, hogy nekiállok dolgozni, és összehozom a szép lassacskán a pénz, és nem egyedül mennék oda, de tudod mit, erkölcsileg annyira alacsony szinten állsz, hogy nem érdemes veled vitatkoznom! És azért gondolkozzál csak el, hogyan beszélsz másokról! Édesanyád büszke lehet rád!
2012. jún. 7. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!