Szerintetek melyik országban a legsikeresebbek a farmok? Hol kellene vennem?
Szeretnék egy farmot üzemeltetni, de nem tudom, hogy melyik országban kellene ezt tennem, figyelnem kell az adottságokra(csapadék, talaj) viszont arra is, hogy pl Magyarország talajadottsága igen kedvező, mégsem hallani farmokról, és valószínüleg tönkre is mennék, ha ebből akarnék megélni itthon, pedig én szívesen maradnék.
Javaslat?

A gond ott kezdődik, hogy nem nyeri meg az 5ös lottót. Így ez csak álom marad, és míg ő álmodik a sült galambról a csodás anyuci pénzén összehozott mezőgazdasági diplomájával, addig én elmegyek dolgozni és összehozom az álmaimat szép lassacskán tégláról-téglára.
Másik gond, hogy csak osztja az észt a túlképzett fejével, viszont a kiadásokba, és a terület fenntartásába, egyéb felmerülő gondokra és kiadásokra még csak bele se gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!