Szerintetek melyik országban a legsikeresebbek a farmok? Hol kellene vennem?
Szeretnék egy farmot üzemeltetni, de nem tudom, hogy melyik országban kellene ezt tennem, figyelnem kell az adottságokra(csapadék, talaj) viszont arra is, hogy pl Magyarország talajadottsága igen kedvező, mégsem hallani farmokról, és valószínüleg tönkre is mennék, ha ebből akarnék megélni itthon, pedig én szívesen maradnék.
Javaslat?

Igen, azt tudom, de Amerikába kicsit költséges lenne kijutni, és nem is szeretnék odamenni.
De azért köszi a választ!

Köszönöm a bókot, én lennék az a hülye!
Ugyanis nekem többet jelent az állatok és a természet közelsége, mint minden este kotta részegre inni magamat, és az árokban fetrengeni. Vagy esetleg a gép előtt ücsörögni.

19:44
inkább elvered mind a 3,5 milliárdot egy farmra ami csődbe fog menni idővel, mert nem értesz hozzá ugyebár. Akkor inkább a kockulás és a piálás.
Tudod mindenki magából indul ki, lehet, hogy te balfék vagy, de nekem van tapasztalatom, valamint az egyetemet is kijártam, mezőgazdasági szakon!
De úgy veszem észre, jó ha neked megvan az érettségid, a szóhasználat és a fogalmazási készségedből ítélve.

14:14
Lehet hogy csak egy érettségim van, de akkor is van annyi józan eszem hogy nem csinálok/csinálnék egy veszteséges üzletet, nem úgy mint te nagy diplomás túlképzett looser.
Lehet hogy a mezőgazdasághoz értesz, de az üzletről és pénzügyekről + befektetésekről halvány lila fingod sincs.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!