Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek melyik országban...

Szerintetek melyik országban a legsikeresebbek a farmok? Hol kellene vennem?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy farmot üzemeltetni, de nem tudom, hogy melyik országban kellene ezt tennem, figyelnem kell az adottságokra(csapadék, talaj) viszont arra is, hogy pl Magyarország talajadottsága igen kedvező, mégsem hallani farmokról, és valószínüleg tönkre is mennék, ha ebből akarnék megélni itthon, pedig én szívesen maradnék.

Javaslat?

2012. máj. 31. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Amerikában, Braziliában: több száz hektáros farmokon dolgoznak az ottani gazdák.
2012. máj. 31. 21:01
 2/12 A kérdező kommentje:

Igen, azt tudom, de Amerikába kicsit költséges lenne kijutni, és nem is szeretnék odamenni.

De azért köszi a választ!

2012. máj. 31. 21:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy a farmod hasznot hozzon 1000 hektárnyi viszonylatokban kell tervezni. Ehhez hatalmas logisztika kell, ember gép stb. A mostani lottó5ös is kevés lenne, ahhoz hogy a nulláról felépíts egy "hasznos" farmot.
2012. jún. 1. 22:50
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom, gondolkoztam már ezen...
2012. jún. 2. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
ki az a hülye ki lottó5ösből farmot venne?
2012. jún. 4. 19:38
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bókot, én lennék az a hülye!

Ugyanis nekem többet jelent az állatok és a természet közelsége, mint minden este kotta részegre inni magamat, és az árokban fetrengeni. Vagy esetleg a gép előtt ücsörögni.

2012. jún. 5. 19:44
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

19:44

inkább elvered mind a 3,5 milliárdot egy farmra ami csődbe fog menni idővel, mert nem értesz hozzá ugyebár. Akkor inkább a kockulás és a piálás.

2012. jún. 6. 08:29
 8/12 A kérdező kommentje:

Tudod mindenki magából indul ki, lehet, hogy te balfék vagy, de nekem van tapasztalatom, valamint az egyetemet is kijártam, mezőgazdasági szakon!

De úgy veszem észre, jó ha neked megvan az érettségid, a szóhasználat és a fogalmazási készségedből ítélve.

2012. jún. 6. 14:14
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

14:14

Lehet hogy csak egy érettségim van, de akkor is van annyi józan eszem hogy nem csinálok/csinálnék egy veszteséges üzletet, nem úgy mint te nagy diplomás túlképzett looser.

Lehet hogy a mezőgazdasághoz értesz, de az üzletről és pénzügyekről + befektetésekről halvány lila fingod sincs.

2012. jún. 6. 14:43
 10/12 anonim ***** válasza:
14:43! Abban igaza van a kérdezőnek, hogy ha nem 1ha-n akar gazdálkodni, akkor igenis nyereséges tud lenni a mezőgazdaság. Gondolj bele, az embereknek mindig kell ennie, és ha megfelelő minőségben és mennyiségben termelsz, akkor nem csak a magyaroknak tudod a termékeidet eladni – főleg, ha az általad termelt dolgokat fel is dolgozod. Egy ilyen telepet egy lottó nyereményből már fel lehet építeni.
2012. jún. 6. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!