Valaki írna nekem egy munkaszerzodést es annak felbontását?
Lehet kitalált vagy csak példa is vagyis minta. De ne az internetrol letoltve. Igazira gondoltam.
Szeretném tudni képes-e lennék rá majd én is.:D
Szerintem addig ne próbálkozz a munkaszerződés megírásával, amíg a "képes- e lennék" kifejezést ebben a formában használod.
Helyesen: "képes lennék-e".
Nemkérek a beszólásból. 4 év alatt tanultam meg a világ szinte legnehezebb nyelvét, és végre kaptam egy munkalehetőséget, ahol nemnézik hogy külföldi vagyok :D
Te nem próbálkoznál meg vele :D
Méghozzá kitűnő lettem Magyarországon. Több nyelven beszélek...te engem ne szólj le....
Eleget bizonyítottam az életben hogy rátermett vagyok...1 év alatt tanultam meg szlovákul, csehül. Az angol az a világnyelv, ma már angol és német, orosz nélkül szinte nulla vagy...
Igen szükségem lesz magyar helyesírási kéziszótárra, de mindenhol bizonyítottam hogy rátermett vagyok...
Ha csak egyszerűen a munkavállaláshoz kell, akkor kb felesleges foglalkoznod vele mert sajnos a gyakorlat szerint nem sok beleszólásod lesz a feltételekbe.
Ha pedig ez munka köröd része, akkor az már elég nagy baj ha itt keresel válaszokat.
Ha csak pusztán kíváncsiságból szeretnél vele foglalkozni akkor tudom javasolni az Mtv. ami tartalmazza a formai követelményekkel (amelyek persze minimálisak mert a magyar jogban a szerződésekre a forma kényszer nem igazán jellemző), vagy esetleg el tudok küldeni neked párat az egyetemi jegyzeteim közül és nem árt ha végig nézel minél több netes minta szerződést.
Köszönöm az előzőnek. Már találtam vkit aki elmagyarázza a dolgokat.
Az utóbbinak, nem nagy az arcom..sajnálom, sokszor bántottak már meg ezért kaptam fel a vizet. Nem viselem el, ha beszolnak.
Ha kedvesek velem, türemesek akkor én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!