Angliában ( Reading, Berkshire ) szeretnék magyar boltot nyitni az itt élő magyarok igényeihez igazodva. Az üzlet konkurenciamentes, a legközelebbi magyar bolt 60 - 65 km - re, Londonban van. Hol keressem?
Eléggé régi a téma, de azért kérdezek én is, hátha kapok rá választ! :)
Egyéni vállalkozóknak is adnak hitelt kezdéskor? Bár nekem annyira nincs is rá szükségem, csak kíváncsiskodom, mert akkor gyorsabban fejlődhetnék!
A másik kérdésem, hogy most júliusban mennénk ki barátnőmmel! Érdemes július közepén kimenni főleg, hogy most van az olimpia? Vagy túl sok a diák? Esetleg jobb lenne szeptemberben menni? Barátnőmnek kellene csak munka, ő 4 évet dolgozott írben a mekiben mint crwe tranier! Köszi az infókat! Egyébként bio termékeket is árulnátok vagy árultok?
Sajnos mostanság már nem úgy adnak hitelt az angol bankok, mint pár évvel ezelőtt. Nagyon nehezen és egetverő kamatra adják, ha adják. Leginkább akkor vagy hitelképes, ha látják, hogy tulajdonképpen nincs is szükséged a pénzre :)
Mi már nem Londonban lakunk, de az Olimpia ideje alatt be nem tenném a lábam a városba, az tuti! Egyébként is mindig tele van az a város, én meg nem bírom a tömeget. Sokan ez idő alatt akarnak meggazdagodni, így pl. minden kis lyukat kiadnak szállás címen, horror áron. Diákok is mindig vannak, hiszen itt nincs 3 hónapos nyári szünet, csak 6 hetes, ami júliusban kezdődik. A barátnődnek elég nagy sansza van a vendéglátás terén, ahol egyébként is mindig akut emberhiány van, de referenciája mindenképp legyen a 4 évről.
Biotermékekben is gondolkodnánk, minden magyar termékre nyitottak vagyunk. Illetve lennénk. Most úgy áll a helyzet, hogy talán inkább kicsiben kezdjük, annyi pénzből, amink van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!