Ha lenne 2 milliód, milyen vállalkozást inditanál?
Nagyon jól kezded. Első a piackutatás! Ha van pénzed, alaposan fontold meg mibe fekteted. Én 20 éves vállalkozói múlttal abban segítenék mivel NE foglalkozz. Ne kereskedj. Ma M.o.-on senki nem akar dolgozni, mindenki csak adni-venni akar. Sorra nyitnak, zárnak a boltok. Ne foglalkozz olyan dolgokkal ami gyorsan változik, fejlődik pld. Számítástechnika, híradástechnika stb...
Valami szolgáltató, vagy termelő tevékenységben törd a fejed, (bár ez utóbbihoz kicsi az a pénz) ami folyamatos emberi szükségleteket elégít ki. Ezen a területen ha kitartó vagy teret nyerhetsz és biztos megélhetést.
A kereskedelem alapjában jó, mert az a legegyszerűbb, csak a nagy konkurencia teszi nehézzé. De tény hogy a csődebement vállalkozások 80%-a kereskedelmi jellegű volt.
Szolgáltatni kell, de ahhoz meg szakértelem, ha a kérdezőnek lenne, nem itt kérdezné.
Néhány válasz nagyon jó, de konkrétumot ne várj, ha valakinek van tuti tippje, hülye lesz elárulni.
Ami meg nem tuti tipp, az meg vagy összejön, vagy elbukod... szerintem hamar el fog fogyni... :(
Van 2 millád??
Nekem egy tuti ötletem.Társuljunk :)
Addig meg tedd be a bankba.8% az 10e Ft havonta.
#18 - Wapo:
Melyik bank hozama 2millió forintra 10e havonta?
Csomagszállítás, ételkihordás idősek részére, egyéb lakossági segítő szolgáltatások, takarítószolgálat, sorolhatnám. Piackutatással kideríted, hogy melyik szolgáltatás piacán van még hely a számodra, utána reklám (kiragasztott cetlik lépcsőházak ajtaján, google adwords)
és mehet a vállalkozás. Régen ha munkanélküliből akart valaki vállalkozóvá válni, még fél millió támogatást is kapott, ez nem tudom, hogy van-ée még.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!