Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha lenne 2 milliód, milyen...

Ha lenne 2 milliód, milyen vállalkozást inditanál?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 18:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
bordélyház?
2012. máj. 11. 07:40
 12/21 KLászló válasza:

Nagyon jól kezded. Első a piackutatás! Ha van pénzed, alaposan fontold meg mibe fekteted. Én 20 éves vállalkozói múlttal abban segítenék mivel NE foglalkozz. Ne kereskedj. Ma M.o.-on senki nem akar dolgozni, mindenki csak adni-venni akar. Sorra nyitnak, zárnak a boltok. Ne foglalkozz olyan dolgokkal ami gyorsan változik, fejlődik pld. Számítástechnika, híradástechnika stb...

Valami szolgáltató, vagy termelő tevékenységben törd a fejed, (bár ez utóbbihoz kicsi az a pénz) ami folyamatos emberi szükségleteket elégít ki. Ezen a területen ha kitartó vagy teret nyerhetsz és biztos megélhetést.

2012. máj. 11. 08:20
 13/21 anonim ***** válasza:

A kereskedelem alapjában jó, mert az a legegyszerűbb, csak a nagy konkurencia teszi nehézzé. De tény hogy a csődebement vállalkozások 80%-a kereskedelmi jellegű volt.

Szolgáltatni kell, de ahhoz meg szakértelem, ha a kérdezőnek lenne, nem itt kérdezné.

2012. máj. 11. 08:22
 14/21 KLászló válasza:
Egyetértek veled. Ez az út rögösebb, de kitartó munkával és tanulással járható.
2012. máj. 11. 08:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Valóban, ez is igaz. De amikor már úgy kérdezik hogy van x millióm, mit vállalkozzzak, az alapból kudarcra van ítélve szerintem. Az ilyen nem vállalkozni akar, hanem meggazdagodni.
2012. máj. 11. 08:35
 16/21 A Tengerész ***** válasza:
Semmilyet. Két millió semmire se elég. Ha vállalkozást indítasz annyi pénzed legyen, hogy legalább két évig meg tudj belőle élni, ha lassan indul be a dolog, vagy, ami gyakori nem fizetnek a kuncsaftok.
2012. máj. 11. 09:48
 17/21 anonim válasza:

Néhány válasz nagyon jó, de konkrétumot ne várj, ha valakinek van tuti tippje, hülye lesz elárulni.

Ami meg nem tuti tipp, az meg vagy összejön, vagy elbukod... szerintem hamar el fog fogyni... :(

2012. máj. 13. 16:49
 18/21 wapo ***** válasza:

Van 2 millád??

Nekem egy tuti ötletem.Társuljunk :)

Addig meg tedd be a bankba.8% az 10e Ft havonta.

2012. máj. 14. 10:43
 19/21 anonim válasza:
Attól is függ, hogy hol akarsz vállakozást nyitni és milyen a kereslet, azaz ahol nyitod mire van szükség. Falun pl. turizmus miatt a falura jellemző ajándéktárgy. A kocsma az mindenkinek bejön. Ha nincs cukrászda, akkor cukrászda. Ez attól is függ, hogy mi a szakmád, és alkalmazottat fel akarsz e venni,mert pl, te nem vagy cukrász, akkor ejtve a dolog. Meg nagyon szezonális.
2012. máj. 14. 12:43
 20/21 anonim válasza:

#18 - Wapo:

Melyik bank hozama 2millió forintra 10e havonta?

Csomagszállítás, ételkihordás idősek részére, egyéb lakossági segítő szolgáltatások, takarítószolgálat, sorolhatnám. Piackutatással kideríted, hogy melyik szolgáltatás piacán van még hely a számodra, utána reklám (kiragasztott cetlik lépcsőházak ajtaján, google adwords)

és mehet a vállalkozás. Régen ha munkanélküliből akart valaki vállalkozóvá válni, még fél millió támogatást is kapott, ez nem tudom, hogy van-ée még.

Sok sikert!

2012. máj. 15. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!