Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy kezdő webshop körülbelül...

Egy kezdő webshop körülbelül mennyi nyereséggel rendelkezik havonta?

Figyelt kérdés
szeretnék konkrét tapasztalatokat gyűjteni.gyermekjáték, gyermekruhákat szeretnék eladni.kb. mennyi nyereségre lehetne számítani az első időkben.(gondolom,hogy sokmindentől függ, de érdekelnének a saját tapasztalatok).
2012. máj. 2. 14:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha céggel csináltatod a webpshopodat akkor olyan 100e Ft körül kell számolni. Persze van ez alatt is meg van e felett is, határ úgy mi bármi másban a csillagos ég. Ha értesz hozzá, akkor meg lehet csinálni akár "anyagagárban" is.

A második kérdésre nem tudok érdemben válaszolni.

2012. máj. 9. 17:05
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel egy webáruház nem "csak egy weboldal", hanem aktív dolog, ezért egy minőségi oldal 100-on felül van. Nekünk kb. 150 ezer körül volt (nem emlékszem pontosan, meg több részletben fizettük) ismerős által. Ez tud raktárkezelést, be lehet állítani kedvezményeket (vásárlás után x összeg után járó és törzsvásárlói van nálunk) stb.stb. A második webshopot 50 ezerért csinálta az illető, úgy, hogy az a második.

Nálunk kétféleképpen működik. Járunk nagykerekbe vásárolni, azokat fotózzuk, feltöltjük. Valamint vannak olyan nagykerek, akiknek a képeit használjuk és amikor tőlünk megrendelik, akkor mi is rendjük tőlük.

2012. máj. 9. 17:23
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy én is így képzeltem,hogy működik...még el fog tartani, amíg fejben összeáll a kép.tudnátok ajánlani megbízható weblapkészítőt esetleg?
2012. máj. 10. 09:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a miénket nem ajánlom inkább, volt azért vele probléma. :( Elkért pénzt az optimalizálásért, végül kiderült, nem optimalizálta az oldalt. Igaz, közel sem azt az összeget kérte, amennyit más cég kér (aki komolyan foglalkozik ilyennel), de végülis ez mindegy, ha nem csinálta meg.... Mi pedig ugye nem értünk hozzá, így bekajáltuk. Mostanában fogjuk optimalizálni az oldalt egy másik emberrel (ha az ár jó), ha jól megcsinálja, akkor őt beajánlom neked, mert kompletten foglalkozik weblap készítéssel.
2012. máj. 10. 09:42
 15/22 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. máj. 10. 11:04
 16/22 anonim válasza:
30%

Egy weboldal/webshop kb. fél év mire feltöltöd jó termékekkel, leírással, Google képesen. Aztán nem a másoktól lopott szöveget teszed ki. Aztán megkeresed beszerzési forrásaidat, eléred, hogy 100.000Ft minimális vásárlásnál is közel olyan kedvezményed legyen mint a régóta futó áruházaknak.

..és amikor ezt megoldottad, jöhet a hirdetés, mert a nélkül kuka az oldalad! Szóval havonta 120.000ft alatt nem fogod megúszni min.fél évig!

...de ne idegeskedj: mások is azt hiszik a bababolt jó üzlet, csak árút nem tudnak hozzá rendelni, mert nem beszélnek semmilyen nyelvet, meg amúgy hülyék a termékhez is!

Összességében, ha nincs termék ismereted, bármilyen üzletet nyithatsz: pont úgy fog tönkre menni mint minden más olyan amihez nem értesz!

2012. máj. 13. 11:42
 17/22 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,köszönöm a tanácsaidat,mondjuk az ironikus hangnemet leszámítva.Gondolom,te pelenkás korod óta termékismerő vagy,és szupreül értesz mindenhez, ezért gondolod,hogy rajtad kívül mindenki hülye.Azért gyűjtök infókat,hogy inkább képbe legyek, tudom,hogy nem leszek dúsgazdag egy hét után, ne izgulj.

A tanácsaid hasznosak voltak, de ne szállj el magadtól: ez egy ilyen kérdezős oldal, a mezei népeknek is van joguk kérdezni,nem csak a komoly szakembereknek...

2012. máj. 13. 12:32
 18/22 anonim ***** válasza:

11:42

Hülyeség hogy az oldal hirdetés nélkül kuka. Ha te kidobsz valamit amibe több 100e-et öltél akkor csak gratulálni tudok. Fél áron még így is lehet rá vevőt találni és akkor visszajön valamicske, de mégse nullázod magad.

2012. máj. 13. 15:32
 19/22 anonim ***** válasza:
11.42: Miféle másoktól lopott szövegre gondolsz? Van ezirányú tapasztalatod vagy csak az én hozzászólásomra (más cégek termékeit felhasználjuk) reagáltál ily módon? Csak kíváncsi vagyok.
2012. máj. 13. 21:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem, hogy miért nem elég egy vatera? Ott is lehet holland aukciót csinálni, mire hasznot kezdenél el tervezni, hát hagyjuk. Jó pár kamionról lesett ruhával is lehet jól ott kereskedni, és mint mondták kialakítasz egy vásárlói kört, esetleg csinálhatsz vatera boltot is ahol szintén meg található a ruháid ahogy a honlapon is, természetesen ugyanolyan névvel mint a honlap címe. Sok számítástechnikai áruház csinálja. Potom pénzekért kiemelheted az aukciódat, egy kattintással a teszveszen is vannak a cuccaid. Ennél jobb vásárlói kört nehéz összeszedni.
2012. máj. 13. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!