Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Facebookon árusíthatok?

Facebookon árusíthatok?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy nyitok egy saját "vállalkozást" Facebookon. Van erre lehetőségem?
2012. ápr. 28. 20:30
 1/5 A kérdező kommentje:
illetve megtehetem?:D
2012. ápr. 28. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan megteszik, bár a cég üzletpoltikájával ez ellentétes. Bizonyos országok jogrendje szerint jogogasn kérhet jutalékot, mivel az oldal segítségével végeztél kereskedelmi tevékenységet. Itthon még nem hallottam ilyesmi perekről, de hát ami késik az nem múlik.
2012. máj. 1. 00:01
 3/5 anonim ***** válasza:
*jogosan
2012. máj. 1. 00:01
 4/5 A kérdező kommentje:
oh jaj. tulajdonképpen ruhaneműket szeretnék felrakni facebookra. tartanom kellene akkor?:/ nem lehet, hogy előbb törlik le az oldalam, minthogy pereskedjenek?
2012. máj. 1. 18:32
 5/5 anonim válasza:
szerintem azért nem szólhatnak hogyha feltöltesz pár képet és odaírod hogy eladó és üzenteben több információt írsz a tárgyról amit elszeretnél adni nagyon sok ismerősöm rak fel így dolgokat és senki nem szól érte. :)
2012. máj. 11. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!