Ha a férjemmel inditunk egy saját vállalkozást, akkor mit kell fizetnünk? Hol tudnék ennek utána olvasni?
Figyelt kérdés
Ő dolgozik,tehát kültag lenne.Én beltag.Jelenleg a kicsinkkel vagyok itthon és utána gondoltam csinálnék valami cégecskét,amiből lenne pénzünk a 3 éves kora után. Szerintetek milyen ötlet?2012. ápr. 23. 08:55
1/3 A kérdező kommentje:
TB járulék és hasonlókra gondolok a fizetendő után. Már megvan az ötlet,csak kiviteleznünk kell. De a hátralévő 1 év erre tökéletes.
2012. ápr. 23. 09:00
2/3 anonim válasza:
Keress egy szakembert és vele beszéld meg a konkrét esetet. A sok után olvasás hozzákonyítás nélkül nem térül meg. Ilyen esetben én pl. tanácsadói díjat számolok fel, mely ha visszajössz az első havi könyvelési díjból lejön. ÉS szerintem sok könyvelőnél hasonló szsztéma szerint működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!