Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogy indíthatnék saját vállalk...

Hogy indíthatnék saját vállalkozást?

Figyelt kérdés
Munkanélküli lettem, előtte minimálbért kerestem. Szeretnék egy saját vállalkozást indítani, egy kb. 8-10 fős varrodát, mert arra lenne a környéken kereslet. Sajnos nincs tőkém, amiből elindulhatnék. Mit tegyek?

#varroda #új vállakozás
2012. ápr. 19. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem most sehogy, válságban... oké indíts, de NE építs céget

én is csinálnék saját vállakozást, kreatív vagyok, így nagyon sok, szerintem konstruktív és használható ötletem van, a pénztárcám persze üres és én is állást keresek

lehet, ez axióma, hogy ezen gondolkodunk és majd ha lesz állásunk elfelejtjük az egészet

szerintem keres(sünk) tovább állást :)

2012. ápr. 19. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
*Szerezz munkát* először is. Ha van munka, amit a képzeletbeli varrodád megcsinálna, akkor keress hozzá otthoni varrónőket, akik otthon másodállásban megcsinálják. (Persze jó lenne embert is keresned már előre, hogy ha lesz munka, vállalna-e varrást.) Amikorra lesznek visszatérő megrendelőid, és dolgoznak neked 20-30-an napi 3-4 órában, addigra lesz tőkéd, hogy beruházz, megvedd a használt gépeket, és felvegyél 5-8 főt, akik túlórával meg tudják csinálni a munkát. Talán az embereid gépeit is bekérheted. Hozzák be, ha itt akarnak dolgozni. Aztán bővülhetsz. Az elején persze mindent feketén kellene csinálnod. Sok hozzád hasonló embernek segítettem már vállalkozást indítani, írj, ha tudok még valamiben segíteni!
2012. ápr. 19. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem keres(sünk) tovább állást :)"

Ne, ne! Ne add fel a konstruktív ötleteid megvalósítását! Vállalkozzatok, teremtsetek magatoknak munkahelyet, és adjatok másoknak is munkát! Erre van szükség! A pénzhiány még sosem volt akadály, ha valakinek tényleg jó ötlete volt, és volt elszántsága a megvalósításához!

2012. ápr. 19. 20:23
 4/5 anonim válasza:
M.o.n.e.y
2012. ápr. 20. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
2. és ebből hány maradt fenn ill. hány működik még most is és hány szűnt meg?
2012. ápr. 21. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!