Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyibe kerülhet átlagban...

Mennyibe kerülhet átlagban egy strandon bérelni egy standot?

Figyelt kérdés

Tehát nem konkrét épületre gondolok,hanem egy kis terület is elég lenne Nekem,ahová felállíthatnék egy sátrat, pavilont akármit. Ha van konkrét tapasztalat,akkor a hely is érdekel.

Köszönöm!

2012. ápr. 21. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Nagyon széles a skála, sok minden befolyásolja. Az önkormányzatok általában kevesebbet kérnek, mint amelyik magánkézben van. Szabadstrand szintén olcsóbb.

Konkrét helyek amiket tudok, egy szezonra mondjuk egy 15nm-es terület legolcsóbb 30ezer, legdrágább 400.

Szabolcs megye

Megkérdezhetem, hogy mit szeretnél árulni?

2012. ápr. 21. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm,hogy válaszoltál!:)

Tavaly egy ruházati üzletet szerettem volna beindítani főállás mellett EV-ként,de mivel megszűnt a munkahelyem,ez a terv fuccsba ment... Már akkor kitaláltam,hogy ha jól fog menni az üzlet,akkor a fürdőruhákkal kivonulok majd a strandra,s ahol ezt még annó terveztem,ott lett is volna rá igény...de idén már tágabb ez a fogalom,már a hely mellett sem vagyok annyira elkötelezve,tehát mivel nincs munkám már jöhet bármi...

A fürdőruhák mellett műanyagárura gondoltam még (ékszerek,vizipisztolyok ilyen ajándéknak valók) s szívesen csinálnék szolgáltatást is...tehát ötletem van pár jó!:) Miért kérded?

S köszi mégegyszer!:)

2012. ápr. 21. 14:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Na jó ezt a szolgáltatást is kifejteném bővebben: a csillámtetoválásra gondoltam. Mert az az új verzió fogalmazódott meg a fejemben,hogy akár valaki mellé is elmennék csillámtetkót csinálni akinek van bérelve standja. Vagy ez nem jó ötlet? Gondoltam leírom hátha tudsz benne segíteni,mi kell ehhez/megvalósítható-e az ötletem. Köszi!:)
2012. ápr. 21. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Strandon szoktam árulni, azért kérdeztem. Sose lehet tudni, mikor jön egy jó ötlet, amivel talán én is bővíthetnék:)

Ha csak csillámtetkóval mennél, és sok lenne a helypénz, akkor mindenképp érdemes lenne egy árussal beszélni, és beszállnál a bérleti díjba. De mehet minél több dolog, amit még el tudsz látni mellette. Bizsu, strandjátékok jól mehetnek, ha nincs túlkínálat.

Erre az évre nagyon jó nyarat jósolnak, úgyhogy a strandoknak valószínűleg jó forgalmuk lesz. Sok sikert!

2012. ápr. 21. 22:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!:) Szerinted hol tudhatnám meg a helyi strandokon kik árulnak? Ha hivatali,akkor talán ott kiadják a "listát",vagy hogyan fogjak neki a kutatásnak? Ismerősöm csak olyan van,akik lángosoznak,tehát kaja mellé meg szerintem nem vágna egy csillámtetkós...bár még ezt is el tudom képzelni...nemtudom...

Az ötlet érzem,hogy jó lenne. Gondolom Ti is jól kerestek a nyáron nem!?:) Ti miben utaztok?

Nagyon köszi a válaszod!

2012. ápr. 22. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Írok privát üzenetet.
2012. ápr. 22. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!