Mennyibe kerülhet átlagban egy strandon bérelni egy standot?
Tehát nem konkrét épületre gondolok,hanem egy kis terület is elég lenne Nekem,ahová felállíthatnék egy sátrat, pavilont akármit. Ha van konkrét tapasztalat,akkor a hely is érdekel.
Köszönöm!
Nagyon széles a skála, sok minden befolyásolja. Az önkormányzatok általában kevesebbet kérnek, mint amelyik magánkézben van. Szabadstrand szintén olcsóbb.
Konkrét helyek amiket tudok, egy szezonra mondjuk egy 15nm-es terület legolcsóbb 30ezer, legdrágább 400.
Szabolcs megye
Megkérdezhetem, hogy mit szeretnél árulni?
Nagyon szépen köszönöm,hogy válaszoltál!:)
Tavaly egy ruházati üzletet szerettem volna beindítani főállás mellett EV-ként,de mivel megszűnt a munkahelyem,ez a terv fuccsba ment... Már akkor kitaláltam,hogy ha jól fog menni az üzlet,akkor a fürdőruhákkal kivonulok majd a strandra,s ahol ezt még annó terveztem,ott lett is volna rá igény...de idén már tágabb ez a fogalom,már a hely mellett sem vagyok annyira elkötelezve,tehát mivel nincs munkám már jöhet bármi...
A fürdőruhák mellett műanyagárura gondoltam még (ékszerek,vizipisztolyok ilyen ajándéknak valók) s szívesen csinálnék szolgáltatást is...tehát ötletem van pár jó!:) Miért kérded?
S köszi mégegyszer!:)
Strandon szoktam árulni, azért kérdeztem. Sose lehet tudni, mikor jön egy jó ötlet, amivel talán én is bővíthetnék:)
Ha csak csillámtetkóval mennél, és sok lenne a helypénz, akkor mindenképp érdemes lenne egy árussal beszélni, és beszállnál a bérleti díjba. De mehet minél több dolog, amit még el tudsz látni mellette. Bizsu, strandjátékok jól mehetnek, ha nincs túlkínálat.
Erre az évre nagyon jó nyarat jósolnak, úgyhogy a strandoknak valószínűleg jó forgalmuk lesz. Sok sikert!
Köszönöm szépen!:) Szerinted hol tudhatnám meg a helyi strandokon kik árulnak? Ha hivatali,akkor talán ott kiadják a "listát",vagy hogyan fogjak neki a kutatásnak? Ismerősöm csak olyan van,akik lángosoznak,tehát kaja mellé meg szerintem nem vágna egy csillámtetkós...bár még ezt is el tudom képzelni...nemtudom...
Az ötlet érzem,hogy jó lenne. Gondolom Ti is jól kerestek a nyáron nem!?:) Ti miben utaztok?
Nagyon köszi a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!