Mekkora tőkére van szükségem?
Figyelt kérdés
Üdv. Arra lennék kíváncsi, mekkora tőkére lenne szükségem ahhoz, hogy beindítsak, egy éttermet pl. 1 Nagyobb Megyeszékhelyben. Az étterem bérlésére kb. 400ezer forint havonta.Bent az éttermet 55fős, kint terasz 35fő.
Legalább 3 felszolgáló, s 4 szakács.
Külön saját igény szerint szeretném átalakítani,modern bútorzattal. Állandó friss alapanyagokkal.
2012. ápr. 13. 16:34
1/5 anonim válasza:
Társulj valakivel, aki ért hozzá.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából 50 milliót kevésnek tartok, legalább 100 millióval számoltam. viszont nem tudtam ennél kell e több
2012. ápr. 14. 08:49
4/5 anonim válasza:
Ez már túl komoly vállalkozás ahhoz, hogy csak így tippelgessünk, rengeteg befolyásoló tényezője van. Egy ekkora üzlethez reális üzleti tervet kell készíteni. Abból majd látszani fog a tőkeigény.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Igazából, nem is én akarom egymagam kivitelezni, lehetetlenség lenne. Csak Tulajdonos lennék, s a konyhát vezetném. Az a többi dolgok 1-2 vezetőnek alkalmas emberre bíznám. Csak így lehet nyereségesen csinálni.
2012. ápr. 15. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!