Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást érdemes...

Milyen vállalkozást érdemes csinálni?

Figyelt kérdés
Miben van a legtöbb pénz?

2012. ápr. 4. 23:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az országban egy valamit érdemes csinálni. Temetkezési vállalkozást.
2012. ápr. 7. 13:06
 22/31 anonim ***** válasza:
Időpont ma 12:15: Tisztában vagyok vele hogy vállalkozási forma, nem ez a fontos. Általában oda kell toborozni, ahová nincs elég önkéntes jelentkező. Egy gyári szalagmunka se való mindenkinek, mégse keresnek meg vele hogy figyu tesó próbáld ki, vagy legalább egy kicsit had beszélhessek róla. Ergo: az MLM még egy gyári szalag melónál is rosszabb.
2012. ápr. 7. 13:25
 23/31 anonim ***** válasza:

"Általában oda kell toborozni, ahová nincs elég önkéntes jelentkező."

Amit te toborzásnak hívsz, az informálás, reklámozás. Pont mint a katonaságnál, ahonnan a szót vetted. Honnan a rákból tudnád, hogy létezhet más (mondjuk jobb) élet a számodra is, ha senki nem szól neked róla?

Ha te könyvelő vagy, és az én ismerősöm, és indítok egy vállalkozást, ahova embert keresek, nyilván megkérdezlek, nem akarsz-e velem dolgozni. Mert tudom, hogy jól járok veled, és tudom, hogy te is jól járnál velem. Komolyan mondod, hogy ettől lesz rosszabb az én vállalkozásomban dolgoznod, mint a gyárban a soron? Ugyanerről van szó. Csak MLM-mel mindenkit megtalálnak, ugyanis nincs szűrő körülmény, ami alapján valakit alkalmatlannak minősíthetnénk.

2012. ápr. 7. 13:48
 24/31 anonim ***** válasza:

Nincs szűrő körülmény, palimadarakat kerestek. Egyetlen szűrő ha azt mondom ebből nem kérek.

Van jobb élet, mindig van, aki utánajár megtalálhatja. Mindennel így van, valamiért pont az MLM kivétel. Meg a katonaság, igen. Én pl nem szeretném hogy szétlőjenek a tálibok, és az ismerőseimet, rokonaimat se szeretném rábeszélni termékek megvásárlására.

2012. ápr. 7. 13:56
 25/31 anonim ***** válasza:

Vállalom a rozsdás szöget!!

[link]

...legalább vedd a fáradságot és nézd meg!

2012. ápr. 7. 14:21
 26/31 anonim ***** válasza:

"aki utánajár megtalálhatja"

Igen, igazad van. Pont ezért szükségtelen a világban a reklám intézménye. Hogy erre még nem jöttek rá! Köszi, hogy megosztottad ezt a bölcsességet!

Én hülye, mennyit reklámoztam/reklámozom a vállalkozásaimat! Pedig várhattam volna az ügyfelekre otthon, hiszen tudhatnám, aki utánajár, megtalálhatott volna! Hogy mi miért nem értekeztünk előbb!

Te nem vagy vállalkozó, ugye? Mert a vállalkozók mind hülyék, reklámoznak. Nem bízzák a véletlenre az üzletük alakulását. Lúzerek!

Na, a lényeg: nem ártana neked egy tájékoztató. Ott kapnál elég infót, és eloszlatnák a tévképzeteidet. Olyanokat, amik most még megvannak, és ami szerint az MLM élet abból áll, hogy palimadarakat keresel, és rábeszéled az ismerőseidet termékek megvásárlására. Egyiket sem csinálja egy sikeres MLM-es sem. De te elég bölcsnek mutatod magad, ha utánajársz, majd rájössz. Ha nem, nem. Addig is további jó bölcselkedést, mondj még ilyen okosakat! Máshol, ha lehet kérni. A legkevésbé van szükség egy kívülálló ostoba mocskolódására itt.

2012. ápr. 7. 14:25
 27/31 anonim ***** válasza:

"Vállalom a rozsdás szöget!!"

Te jó ég! Nem arról van szó, hogy az MLM az piramisjáték-e! Tudjuk, hogy nem! Arról van szó, hogy a te ajánlatod az MLM, vagy pedig piramisjáték! Cégnevet nem mersz adni, mi? :)

2012. ápr. 7. 14:26
 28/31 anonim ***** válasza:

Időpont ma 14:25

Ne keverjük már a szezont a fazonnal! Nagyon nem mindegy hogy egy terméket akarsz eladni, vagy egy "pénzkereseti lehetőséget".

Ami ráadásul nem is igaz, csak ti jártok jól a pali madarakkal akik óriási jövőbeni bevételek reményében megveszik 20 ezerért az aloe vera csomagot, meg 25-ért az alga készítményt.

99%-uk egy fillért se keres rajta, mondhatod hogy nem mindenki alkalmas erre a tevékenységre, ami igaz is. Én mégis egyszerűbben fogalmaznék: lényegetek a rátukmálás, hitvány módszerekkel, melynek része az is hogy itt véded a mundér becsületét.

Nincs ezzel gond, nem tiltja semmi, de ne háborodj már föl ha nem a mézesmázos szöveget tolom, ha semmi érdekem nem fűződik az mlm-hez.

2012. ápr. 7. 15:02
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

Én nem háborodok fel, csak szeretnélek informálni.

"Nagyon nem mindegy hogy egy terméket akarsz eladni, vagy egy "pénzkereseti lehetőséget". "

Szerintem végül is mindegy. Mindegyikkel jót akarok a másiknak is, és magamnak is. És őszintén hiszem, hogy mindegyikkel jól is jár a másik. Persze lehet, hogy más a véleménye, ezt kiderítjük.

"Ami ráadásul nem is igaz, csak ti jártok jól a pali madarakkal akik óriási jövőbeni bevételek reményében megveszik 20 ezerért az aloe vera csomagot, meg 25-ért az alga készítményt."

Sem vásárló, sem partner nem járhat rosszul, ugyanis minden tekintélyes MLM cég 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal. Ha mégsem lenne megfelelő a palimadárnak a "rásózott" termék... Nos, így mitől palimadár szerinted a palimadár? Továbbá miért lenne érdekem bepalizni valakit? Ha értenéd az MLM lényegét, látnád, arra hajt a hálózatépítő, hogy passzív jövedelme legyen. Sosem lesz az, ha újabb és újabb palimadarakat kell fogni. Így nem képes fennmaradni egy cég és egy hálózat. Viszont mégis képesek, évtizedek óta. Ez alapján, és a kínált garancia alapján is feltételezned kellene a termékek jó minőségét.

2012. ápr. 7. 20:13
 30/31 anonim ***** válasza:
Informatikában
2012. ápr. 11. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!