Milyen vállalkozást érdemes csinálni?
Igen ! Hálózat építést ajánlanék! Nem vagyok sértődékeny, csak dühös azokra az emberekre akik egy berögzödésböl, nem látnak az orruknál tovább ! Ez a jövő ! A felgyorsult jelen!
Biztos tudod mi a különbség a pilóta játék és az MLM között ? !
Nem a csalokra kell alapozni! Ennyi erővel bármilyen hagyományosnak mondott kereskedést lehúzhatnánk. Mindenütt van csaló ! Pl. Vegyük a legnagyobb legális pilóta játékot, amit maga a Magyar állam üzemeltet 30 éve! Befizetett pénzeket osztották vissza, azonban aki a végen marad nem kap semmit! A TB. ...az ilyen !!Az amikor van egy termek és szólsz a barátodnak, hogy Neki is jó lehet, az egy kereskedés !
Valóban nem hagyományos forma! Azonban változik a világ , a szemlélet, az igény! Na, ezt a régi hozzáállással , nem lehet meg élni, de ....útját sem tudod állni!
"Biztos tudod mi a különbség a pilóta
játék és az MLM között ? !"
Hidd el, én tudom. és szerintem te nem. na gyerünk, ne beszélj rébuszokban, mi a terméked?
Minden MLM termek gyógyítja a rákot! Csak akkor tudsz egészséges maradni, vagy meggyógyulni, ha van pénzed ! :-)
Drága! Nem azért vagyok itt, hogy ügyfeleket gyűjtsek! ...és nem is titkos a terület amit képviselek. Azonban csak, azért, hogy csámcsogj rajta, nem mondom meg mivel és milyen termékket forgalmazok! Bizalmi kapcsolatra építve dolgozom. Amire,, röpke kis életem alatt szert tettem! Hát....ezt a köztünk levő, kialakult kapcsolat, nem teszi lehetővé!:-)
"Bizalmi kapcsolatra építve dolgozom. "
Igen. Visszaélsz velük... Ha hinnéd, tudnád, hogy működik, itt is megosztanád ezt velünk, nem szégyellnéd.
" Ha tényleg olyan fsza állások lennének, sorba állnának a jelentkezők az irodáik előtt."
Nos, az MLM nem állás, az vállalkozási forma. És mint olyan, nem való a legtöbb embernek. Viszont sosem tudhatják, neked éppen való-e, ezért megkérdeznek róla. Te meg eldöntöd. Ennyi a hivatalos része. Persze vannak, akik könyörögnek neked, és megkeserítik az együtt töltött perceket, órákat. Ez az ő hibájuk, nem az MLM vállalkozásé. Ha te kevered a kettőt, az meg a te hibád.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!