Hol talalok kockazati befektetoket teljes kesz uzletti tervekhez?
Ha valóban működőképes dologról van szó, akkor azt el lehet kezdeni csinálni kicsiben is. Ha nem csak papíron látni a dolgot, hanem az életben is, akkor sokkal nagyobb az esély hogy befektetőt találsz!
Papíron sajnos minden működik.
Igazabol nem is a penz a gond... Hanem az ido... emiatt vagy olyanokra lenne szuksegem akik tenylegesen bele szallnak a dologba munkaval... Ha csak nekem kell levezenyelnem akkor viszont forintba szamolva 3-4 milliardra...
Meg ennek az elo teremtese is menne csak probalnam felporgetni a dolgokat...
aha, 3-4milliárdos a buli,de itt gyorsítod.
Figyelj ekkora buli pályázatokkal, állami támogatással, egyetemi, akadémiai ajánlással....megy.
Nem a gyakori kérdéseken
Nem gyorsitom :D
Nem igazan erted a lenyeget ...
Adtam mar fel hirdeteseket hogy keresek embereket akik le tudjak reszben vezenyelni... De senki nem megy at a teszteken... Nincs megfelelo szakember gardam... PHD vel elbuknak a jelentkezok sorba... Tanacstalansagi szintem meg csak elkepzelni se tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!