Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ellopták az ötleteim! Mit tegyek?

Ellopták az ötleteim! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mit tegyek, ha a cukrászdámban dolgozó kézilány miután pénzt lopott és kirúgtuk, ellopta a recepteket, dizájnt, dekorációt (lemásolta) és otthon számla nélkül megsüti és eladja. Ráadásul facebookon hirdeti magát és az egyezőség magától értetődő.

2012. márc. 13. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha olyan a recept amit 100%-ban tudsz igazolni akkor még lehet esélyed de egyébként mindenki azt és úgy főz, süt ahogy akar.

Ha meg számla nélkül süt(te meg befizetsz mindent) akkor akár fel is jelentheted.

2012. márc. 13. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:

A receptekkel semmit, mivel nem voltak levédve jogilag.

A számla nélkül árusítást meg nem értem hogy nem tudod ha cukrászdád van.

2012. márc. 13. 23:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Számla nélkül, higiénikus körülményeket mellőzve teszi mindezt, de a problémám, hogy ha belemegyek egy ilyen adok kapokba, akkor én is várhatok feljelentéseket és mint ismert, ha egyszer kijön egy szerv az addig nem megy el amíg nem talál valamit. De egyébként ez lesz, amit mondtok. Én inkább valami informális megoldásra gondoltam (nem olyanra, hogy beverni neki egyet természetesen)
2012. márc. 14. 06:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha bejelented a dolgot akkor nem fogja megtudni hogy ki jelentette fel. Ha a facebookon hírdeti akkor nagyon sok potenciális feljelentő lehet.
2012. márc. 14. 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:

"higiénikus körülményeket mellőzve teszi mindezt"

Antsz? Asszem ezekhez tartozik.

2012. márc. 17. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!