Mi kell ahhoz, hogy nemzetközi üzletember lehessek?
Vagy vmi ilyesmi,nemzetközi kereskedelmi munkák érdekelnének,pl:. cigaretta-kereskedelem,olaj-kereskedelem
(hát ha nem lennének határok,nem kéne hozzá semmi) :)
már meggazdagodtam volna az olajból,mint az arabok
egy közgazdasági egyetem elkell.
álltalában úgy megy a karrier, hogy elvégzed a közgázt aztán elmész egy múlti céghez dolgozni aztán mikor már olyan ügyes vagy és már ezerszer elöléptettek akkor te leszel a salesmanager. az arabok azért gazdagodtak meg mert van olajuk, magyarországon elég nehéz mert nem bövelkedünk olajba. szaudarábia alatt annyi olaj volt/van hogy akárhova furtak lett nekik. de ehhez is gógyi kell egy államnak hogy ne engedje be a külföldi cégeket maga termelje ki és maga gazdagodjon meg.
a ciginél meg kell egy jó minöségü olcso márkát kitalálnod az egész világban reklámozni pl froma1-en és már megy is az üzlet.
ja de a legfontosabb hogy angolul minimum nagyon jól beszélj. mert elég röhejes mikor egy salesmanager nem tud vagy szarul tud angolul. már egy párral tárgyaltam igaz nem ezekben az üzletágakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!