Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kitaláltam valamit, amit...

Kitaláltam valamit, amit szeretnék megvalósítani, egy terméket, amit piacra dobnék, és amire szerintem nagyon jó lenne a kereslet. A gond csak az, hogy nem vagyok üzletember, nem értek még ezekhez a dolgokhoz. (? )

Figyelt kérdés

... nem tanultam marketinget, nem ismerem a vállalkozás fortélyait. 19 éves vagyok. Szerintem nagyon is lenne arra igény, amit kitaláltam. Tőkém biztosan lesz.

Hogyan kell egy ilyen vállalkozásnak nekikezdeni?

2012. febr. 29. 07:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Állj össze egy/néhány haveroddal, akiknek esetleg van tapasztalata az ilyen dolgokban, vagy tudod róluk hogy van ambíciójuk az ilyen dolgokra. Egyedül nem valószínű, hogy kézben tudnál mindent tartani. Sokat segít, ha azzal kezded az egészet, hogy írsz egy üzleti tervet, enélkül sztem el se kezdd. Interneten találsz rengeteg anyagot ezzel kapcsolatban, hogy mit kell belevenni egy ilyen tervbe.
2012. febr. 29. 20:51
 2/2 anonim válasza:

Szia, privátban megírod, hogy miről lenne szó?

Nyugi nem nyúlom le az ötleted, csak érdekel.

Hátha tudok segíteni.

2014. márc. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!