Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan lehet rengeteg pénzt...

Hogyan lehet rengeteg pénzt keresni?

Figyelt kérdés
A kérdés egyszerű. Veszprém megyei vagyok.
2012. febr. 25. 18:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

z ország azért tart ott ahol mert az emberek nem tartanak össze és tűrik hogy szivassák őket. Én inkább megpróbálok kitalálni valamit hogy megpróbáljak megélni valahogy. Még ha illegális is. Ja és munkát se találni mert nincs errefelé.

Ha találsz, akkor is annyit ajánlanak hogy kis maszekolással megszerzem azt a pénzt magamnak. De ez édeskevés.

2012. febr. 26. 08:17
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem hagyományos alkalmazotti viszonyban (legyen az akár bejelentett, akár nem) gondolkodik az ember, hanem maga akar kezdeni valamit, akkor ahhoz már elengedhetetlenül szüksége lesz valamennyi kezdőtőkére is. Persze a vállalkozás igen rizikós, és nem is való mindenkinek; ha nem tévedek, a legtöbben buknak rajta, és csak a próbálkozók egy csekély hányada jár sikerrel.

Viszont vannak más lehetőségek is, így pl. az itt leírtak: [link]

De még ez sem való mindenkinek. Viszont egy próbát megérhet, hátha segít hosszabb távon.

2012. febr. 26. 11:26
 13/16 anonim ***** válasza:
48%

Kell egy jó és kapós ötlet, lehetőleg 0 konkurenciával.

Valami ami itthon még nincs de külföldön már bejött egyeseknek.

Avagy jó számokat kell megjelölni hétvégén.

2012. febr. 26. 12:34
 14/16 anonim ***** válasza:
A válasz is egyszerű. Nézd meg mit csinálnak azok akiknek sok pénzük van, és csináld utánuk. Én is ezt tettem, most tízszer annyi pénzem van mint tavaly.
2012. febr. 27. 19:13
 15/16 anonim válasza:
fairlypay mit dolgozol?
2012. márc. 6. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Illegalis dolgokkal.bocs ha nem tartanak majd masok ezert erkolcsosnek de erre eleg hamar rajon az ember.Vagy ha vannak kapcsolataid...es tudsz nyalni a feletteseknek.Ez az elet.De neked kivanom legyen jobb sorod ezeknel!:)
2012. márc. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!