Hogyan keressek pénzt, mivel éri meg foglalkozni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és hát ugye tanuló vagyok még..Mivel vidéken élek, neméri meg hétvégente eljárnom dolgozni városokba, mert a pénz háromnegyedét "elutaznám". Azon gondolkodom, hogy valamiféle kis "bizniszbe" fogok. Mivel elég jó a kézügyességem, elég szépen rajzolok, meg szeretek kreatívkodni, az jutott eszembe, hogy elkezdhetnék műkörmöket csinálni. De mivel vanpár körmös a faluban, félek nemigazán menne. Esetleg van valakinek más ötlete, valami hasonló? Ha nincs akkor marad a körmös.. vagy esetleg valami a körmöshöz plusszba? :)2012. febr. 22. 02:07
1/7 étoile et lune válasza:
Legyél jós. Viccen kívül javaslom, még ha tudom is, hogy átverés. Az öreg nénik vevők erre, csak legyen hozzá tehetséged. Ismerek egy nőt, aki ezzel foglalkozik, 100ezreket bezsebel egy-egy ,,sorselemzés" alkalmával. A lényeg, hogy sose fogalmazz elég világosan ahhoz, hogy ne lehessen belemagyarázni dolgokat, és ne jósolj meg halált.
2/7 A kérdező kommentje:
LOL!! :D Fontolóra venném a dolgot.. :DD De nemtudnák embereket átb...ni :D Ugyhogy koszi de ennél a kormos meló jobb nekem :D
2012. febr. 22. 03:05
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon orulok, hogy TE jó vagy nyelvtanból. Am nemtudom te hogy vagy vele, de szerintem elég jó nyelvtanom van, ahhoz képest, hogy nemvagyok magyar anyanyelvu, és nem magyar iskolába járok :) De azért koszi a javaslatot, igyekezek amint látod ;) Okoskám.
2012. febr. 22. 18:35
5/7 anonim válasza:
Hát akkor menj vissza oda ahonnan jöttél, mert szvsz. nem éri meg ebben a r*tkes országban élni. Főleg nem meló szempontjából.
6/7 A kérdező kommentje:
nemélek Magyarországon :) de ám tudod máshol sem jobb a hejzet...:/ Legalábbis a szomszédos országokban
2012. febr. 24. 01:08
7/7 anonim válasza:
Hát nekem a hosszútávú terveim között szerepel a kimenekülés ebből az országból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!