Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hallottatok már Rudolf Hercegr...

Hallottatok már Rudolf Hercegről? Herceghalom "leendő" hercege és pálinkagyáros.

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 14:03
 1/6 A kérdező kommentje:

Ezek a követelései.

[link]

2009. jún. 5. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még róla.De ezt a blogot olvasva,szerintem csak kamu lehet.Mert ha valóban feudális kiváltságokat akar,akkor valami nincs rendben nála.Jót nevettem s követelésein.
2009. jún. 5. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Tiszta kamu!...............Amúgy "szép" zsidó emberke.............
2009. jún. 5. 17:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszitek, hogy igaz? Elég érdekes azért.
2009. jún. 5. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez valami hibbant agyú ráérős kamasz szórakozása. Inkább tanulna egy kis stilisztikát meg helyesírást. Vagy szedne társadalmi munkában szemetet... vagy segítene az álatvédőknek.... vagy ministrálna vasárnaponként. Mindegy, de valami értelmeset is tehetne, de ez? Igaz, a világháló mindent kibír.
2009. jún. 16. 10:04
 6/6 anonim ***** válasza:

bocs, állatvédőknek. Már én is elfelejtek helyesen írni, ha ilyen vadbaromságot látok.

Egyébként kedves kérdező: Nem TE vagy véletlenül Rudolf Herceg?

2009. jún. 16. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!