Legális az, hogy felvásárolok X termékből valamennyit, majd kiállok mondjuk egy suli aulájába és ott árusítom?
Figyelt kérdés
Ehhez gondolom kell kérelem, de kitől? A suli vezetőjétől? Ezentúl kell más kérelem, vagy papír vagy akármi?
Továbbá ha nem árusítom, hanem tovább szeretném passzolni drágábban, akkor ehhez kell megintcsak valamilyen papír, vagy bekopogok, és kész?
2012. febr. 19. 22:41
11/14 A kérdező kommentje:
Olcsó naptárakat szereztem és gondoltam kicsit drágábban továbbadom, pl egy könyvesboltnak adom el, hogy árusítsa (ott szoktak eféléket). Nem vagyok vállalkozó, egyszerű tanuló (elmúltam 18)
2012. febr. 20. 00:39
13/14 anonim válasza:
Nem biztos hogy a naptár a legjobb üzlet így 10 nappal március előtt...
14/14 A kérdező kommentje:
Nem is akarok ebből most meggazdagodni, pusztán a jogi háttere érdekel, hogy legközelebb tudjam a tuti üzletnél, hogy mit kell tennem
2012. febr. 20. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!