Mi tévő legyek? Kitiltottak, innentől vége?
Figyelt kérdés
Regisztrálva voltam a Vatera/TeszVesz.hu-n, de még régebben végleg kitiltottak, mert nem fizettem nekik időben. Kb. egy éve csináltam egy új felhasználónevet, tel. számot vettem, nyitottam egy bankszámlaszámot, erre tegnap nézem, hogy végleg inaktiváltak, pedig már 300 valamennyi értékelésem összegyűlt, és abból csak 1 volt negatív. Azzal "indokolták", hogy a regisztrált adatokkal, már régebben ki lettem tiltva. De hát akkor örökre elástam magam vagy mi? Mindenki elégedett velem, időben fizetek nekik is, de hiába minden, kitiltottak.:( Diák vagyok, és nekem ez nagyon jól jött zsebpénznek, főleg, hogy rengeteg a felesleges holmim. Még így is hatalmas mennyiségű eladnivalóm van. Nagyon bánt ez az egész, attól tartok, hogyha megint nyitok egy b. számlát, meg újra regelek, rövid időn belül újra kizárnak. Nézegettem más oldalakat, de én úgy látom, hogy egyik sem olyan forgalmas mint a TeszVesz. Mit tanácsoltok? Hogy lehetne "kicselezni" őket? Vagy hol adhatnám el jó áron a cuccaimat viszonylag rövid időn belül? Előre is köszönöm a segítséget!2012. febr. 17. 20:44
1/5 anonim válasza:
családtagod, aki máshol lakik nevén regizel és begbeszéled vele, hogy valójában te használod
2/5 anonim válasza:
Ne regelj újra. Nem olvastad el a szerződési feltételeket? kitiltás végleges. A megoldás valóban az, hogy más regisztrációját használod, ha megengedi.
3/5 anonim válasza:
Diák létedre, ennyire nem lehetsz béna!!!
Vagy mégis??
Azért tudtak kitiltani, mert valamelyik adatod megegyezett a kitiltott adataid valamelyikével!
Érteeeed?
4/5 anonim válasza:
Az esetleg nem jutott eszedbe, hogy befizesd a számlád?
5/5 anonim válasza:
A többiek nagyjából elmondták azt, hogy mi az amit megtehetsz.
A kapitalista szemléletet pedig ezzel a leckével tanuld meg, vagy rendesen fizetsz nekik, vagy ha elegük lesz belőled, akkor nem lacafacáznak veled.
Mellesleg nem is igazán értem: igénybe vettél egy szolgáltatást (Vatera) és miért gondoltad, hogy ezért a szolgáltatásért nem kell időben fizetni? (hasonlóan a teló, meg a villanyszámlához)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!