Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek a Nu Skin -...

Mi a véleményetek a Nu Skin - Pharmanex bioscanner üzleti láncról?

Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 11:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Piramisjáték ősbuta balekoknak.
2009. jún. 4. 12:30
 2/21 A kérdező kommentje:

Ezt mire alapozod?

Volt benne részed?Segíts, mert bele szeretnének ebbe "Vinni", és nem tudom, mit tegyek, mert kecsegtet a havi párszáz ezres kereset. csak félek attól, hogy belebukom....

2009. jún. 4. 22:44
 3/21 anonim válasza:
54%

Egy másik mlm-et tudok, ha érdekel, írj egy emailt)

myho

2009. jún. 21. 19:43
 4/21 anonim válasza:
92%

en benne voltam

nem olyan rozsas mint mondjak

nem jon olyan konnyen a zse azert senki nem dobalozik a 100 euroval amikor holmi vitaminra adja. (ennyi egy csomag LifePak)

lehet neked bejon, de nekem nem jott ossze

egy csomot veszitettem vele

szep, kivanatos, a dolog, de muboldog emberek vannak benne

2009. aug. 10. 14:43
 5/21 anonim válasza:
94%
Jónak tűnik- első hallásra! Az ilyen külföldről induló mlm rendszereknek az a lényege, hogy egy lehengerlő előadás alatt jól bepalizzanak, lépj be közéjük. Aztán majd jön a D a homlokodra, hogy nem csak a beugróra kell a pénz, hanem a többi költségre is- telefon, utazás, konferencia(amin ha nem veszel részt, nem is leszel sikeres- mondják ők). Ha rengeteg időd, és sok felesleges pénzed, akkor próbáld meg, csak a százezreket veszítheted!
2009. aug. 13. 21:19
 6/21 anonim ***** válasza:
95%

Ma én is voltam egy ilyen előadáson. Elég vegyesek az érzelmeim, gondolataim. És az a poén, hogy arról egy szó sem esett, hogy VALÓJÁBAN miről szól ez, mit kell csinálni, mivel jár stb... Persze lehet kérdezni azokat akik már benne vannak, de nyilvánvalóan nekik az az érdekük, hogy belépj. Nem fognak a negatívumokkal előhozakodni.

Elhiszem, hogy ezzel lehet nagyon sok pénzt keresni, azt viszont nem, hogy ezt bárki képes csinálni.

Amúgy te kérdező, hogy döntöttél?

2009. szept. 16. 21:41
 7/21 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttem, nem lépek be.

Nem fogom az ismerőseimet átvágni. Ahhoz, hogy sokat keress, nagyon sok embert kell beszervezned. Én nem hiszem, hogy az ismerőseim ilyenre kiadnának 300000 Ft-ot. Olvastam róla fórumokat, és elég rossz vélemények voltak. Én nem vagyok olyan szerencsés, hogy nekem ez sikerülhetne. Sőt volt olyan is, aki már Gold fokozatban volt, és mégis kilépett, és most másik MLM-be vág bele. Vajon miért?...

2009. szept. 17. 09:15
 8/21 anonim válasza:
86%
én csak jót tudok elmondani róla. Benne is vagyok, igaz amit írtatok is nem könnyű. Eddig semmi sikerélményem nem volt, de a szponzoraim (közeli családtagok) 1 hónap alatt szintet léptek és sikeresek. :) Eddig csak jót tapasztaltam, leszámítva, hogy nagyon sok kitartás kell hozzá. Az tény
2009. okt. 28. 23:16
 9/21 anonim válasza:
90%

azzal jar hogy egesz nap kell telefonalgatni, talakozgatni es ragni az emberek fejt.

nekem elegem lett hamar belole.

nem nekem valo szepites volt.

sokat kell lotni futni hogy penzt is lass belole. es nem igaz az hogy 1 seggel 2 lovat is meg lehet ulni. elobb utobb donteni kell.

2009. okt. 29. 21:57
 10/21 anonim válasza:
32%

segítek válaszolni a következő képpen:

megpróbálok sorba menni:

piramisjáték meghatározását lsd wikipedia meghat. ez nem piramisjáték, hanem mlm. számottevő különbség!

nem dobálózik mindenki 100 euróval.- ez tény de ezért nem a cég a hibás. amugy 100E ért szépen lehúztak, ez sem a cég hibája. azért cigire sok embernek van pénze még a válság alatt is...

következőre: hát nemtudom ki hiszi azt h a telefonálás nem kerül pénzbe, de nem százezrekbe legalábbis nem erre ment el. egy meghívás max 1 perc lehet! ha százezer a számla akkor sok embert hívtál meg. ha mégse keresel, vmit elrontottál.

a szeminárium pénzbe kerül? mégis ki fizesse ki a terembérletet ha nem az aki hallgatja az előadást? :)

okold a meghívódat ezekért, hogy nem mondta el, és ne riaszd el az újakat!

végül pedig aki nem szeret lótifutizni és telefonálni annak tényleg sajnálom, de ez se fog tetszeni. itt ezt kell csinálni de megfizetnek érte.

kérdezőnek! bár nem fűz hozzád anyagi érdekem, de azt ajánlom gondold át kinek a véleményére adsz. laikusokra akik ilyen kifogásokkal térítenek el az álmaidtól, vagy arra aki ezzel foglalkozik! ha azon túlvagy hogy téged nem vernek át ha beléptél,, akkor te se versz át ha beléptetsz.

ismétlem: SENKI ne verjen át SENKIT!!!

2009. dec. 23. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!