Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szeretnék inditani egy vállalk...

Lacyka2 kérdése:

Szeretnék inditani egy vállalkozás valami olyasmit ami kevés pénzböl elinditható és megvalositható. Nem akarok milliokat keresni csak annyit hogy a járulékos költségeket kifizesem és olyan 150. 000Ft megkeresek vele. Valami Jó ötlet?

Figyelt kérdés
Valami jó ötletet vagy tippet szeretnék töletek hallani.
2012. febr. 14. 15:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Saját vállalkozást nem azért csinálunk mert alkalmazottak szeretnénk lenni és minimálbér 1,5xsét keresni.

Le kellene fixálni hogy mennyi a befektethető tőke. Meg ötleteket keresni. Ami érdekel, meg tudsz csinálni, és a legfontosabb hogy van rá kereslet.

Kutyasétáltatás se könnyű, mert ha figogsz 3 pitbullt amiből az egyik agresszív és legyilkolja a másik2-t majd neked ugrik, akkor nem éri meg 10e ft/ óra áron se.

Illetve ha nincs rá kereslet akkor alapból halálra van ítélve.

ajánlom hogy kicsiben kezd. Neten rengeteg dolgot el lehet adni, könnyen és egyszerűen, vannak értelmes és hasznos termékeket áruló partnerprogramoka amik szép jutalékot fizetnek. Nem nagy ördöngősség ráépíteni egy oldalt.

Én pl 20e Ft ből építettem a vállalkozásom. Kerestem egy terméket ami nekem is tetszett, és volt rá kereslet - de kicsi konkurencia amit le lehet nyomni, csináltam rá egy weboldalt aminek van havi 9e látogatója - kimondott célcsoport, ez napi 300. 3000Ft-t kapok eladásonként, közel 1% vásárol kb. 9000*0,01=90; 90*3000=270 000. És ez csak 1 oldal.

Ilyen oldalak pl, amazon.com, clickbank.com, de van több is.

Persze tudni kell hogy találj egy jó terméket, hogy nyomd le a versenytársaidat, hogy kerülj a google első helyére ingyen. Meg ugyebár van kiifutási idelye is, ami 1-3 hónap mire beérik.

2012. febr. 16. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!