Hogyan lettetek sikeresek vagy adosok? Öszinte válaszok. Lopas, tisztességes, akarmi. De hogy?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 20:27
1/6 anonim válasza:
1 évet melóztam minimálbérért, majd az egész összeggel szerencsét próbáltam a tőzsdén. Bejött.
2/6 anonim válasza:
Elkezdtem angolt tanítani, és nagyon bejött...
3/6 anonim válasza:
Mit jelent a sikeresség ebben az esetben?
Amúgy meg kinyitottam a szemem, nem hittem el mindent amit a tv ben mondtak.
4/6 anonim válasza:
Tőzsdéztem (netes forex) azt hittem hogy elolvasok 1 könyvet és ölembe hullanak a milliók. Nem így volt, buktam, Nem sokat (realtív) 50-60e-ft ot, kb 2-3 hónap alatt. Maradt 20e a számlámon, mikor jött egy újítás, méghozzá a más kereskedő nyitott opcióinak másolása. Kerestem olyan kereskedőt aki nem nullázta magát az elmúlt 1 évben, és lemásoltattam a nyitott pozícióit. Persze nem 1 kereskedőnek hanem 5nek. így fél év alatt szép kis pénzt hoztak nekem össze.
5/6 kapo1588 válasza:
és hol tudod megnézni más kereskedők pozícióit?
6/6 anonim válasza:
etoro nál van egy olyan hogy openbook, és annál lehet leinformálni a kereskedőt. Ha feliratkozol rá, akkor a szoftver automatán másolja a kereskedőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!