Hogyan lehet bevezetni egy üzletet?
Van egy pizzázom és azt kéne kicsit "felfuttatni" hogy a fiatalság oda járjon.Nincs ilyen a környéken és akik ettek azt mondták , hogy jó is.
Már csak valami marketing kellene hogy mennyen is!
Az én településemen is nemrég nyílt pizzázó, amit ők csinálnak:
-facebook oldal, jelölgesd a fiatalokat rajta
-szórólap
-akciók (amiket közölsz a szórólapon és facebookon is)
-ingyenes házhozszállítás (bizonyos távolságig, vagy összegen felül)
-aki ott eszik, azoknak folyamatosan friss újság
-barátságos, igényes berendezés
-nyáron csinált grillpartyt
Az is csábító lehet, bár lehet kicsit ráfizetős, hogy egy bizonyos összeg felett ha vesz egy pohár kólát akkor azt folyamatosan újraöntitek neki. Sok helyen csinálnak ilyet.
A szórólap megvan , facebook megvan TV-is van csocsó is van szép berendezett helyiség és mégse felkapott!
Miért? , mert nincs alkohol csak sör?
Nálunk is csak sör van. Szerintem nem lenne érdemes más piát vinni, mert könnyen átalakulhat kocsmává a hely.. Úgy meg a kaja nem fog menni, ami ugye a fő profil lenne...
Hát nem tudom, itt ezekkel a dolgokkal amit leírtam, + jó elhelyezkedéssel egész szépen megy. Sőt, még az első fél évben talán jobban is ment, mint most. Valószínűleg a kíváncsiság miatt, mivel nálunk sem volt korábban ilyen hely.
Egy két szuper akció. Ajándék ütcsi 3 pizza vásárlása esetén. (hirdetésben)
Pontos érkezés.
Jók pl a kér egy pizzát és meglepitek egy dobozos ütcsivel az emberek szeretik a meglepetéseket. (legközelebb is rendel)
4 pizza esetén az 5 ingyenes.
Törzsvásárlói kártya. 5% kedvezménnyel.
fogadj el minden utalványt. meleg étkezésit stb.
és még millió egyezer módszer és ötlet. ír priviben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!