Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen üzletet érdemes nyitni...

Milyen üzletet érdemes nyitni manapság?

Figyelt kérdés
Örököltem egy kis pénzt,jó lenne valamilyen üzletet,boltot nyitni. A szépségszalon evidens lenne,mert kéz-lábápoló a szakmám,szoláriumban is dolgoztam,de már annyi szalon van,hogy nem tudom érdemes-e. Még kereskedelmi végzettségem is van,de pl egy ruházati üzletbe sok pénz kell,annyi nincs. Szerintetek mit érdemes?
2012. jan. 28. 16:49
 1/2 nyikiric válasza:
én a használt ruhákban gondolkodom. Egyenlőre a saját már nem használt ruhánk eladásán, aztán ha van kereslet a szép ruhákra akkor nagyobb tételben is szeretnék ezzel foglalkozni.
2012. jan. 29. 13:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem szépségszalont is érdemes lehet, de akkor nagyon rá kell gyúrnod a marketingre és valamivel ki is kell tudnod tűnni a tömegből. Pl. itt van a BioHair. Fodrászatból sok van, de ők kitalálták, hogy ha pl. otthon is tudsz hajat mosni, akkor miért fizess azért, hogy ők mossák meg neked?
2012. jan. 29. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!