Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kihez fordulhatok, hogy...

Kihez fordulhatok, hogy megtudjam, hogy a végzettségem milyen vállalkozás indításához megfelelő?

Figyelt kérdés

Egy ruha/használtruha boltot szeretnék nyitni, de nincs kereskedelmi végzettségem, csak kereskedelem közeli. Logisztikai ügyintéző. A képezési jegyzékben a logisztikai ügyintéző feladata: a termék/szolgáltatás megrendelése, beszerzése értékesítése.

Akkor ez elméletileg jó ahhoz, hogy megnyithassam a boltom?

Az a vicc, hogy senki nem tud választ adni. Sem az önkormányzat, sem az okmányiroda, sem az apeh/nav, sem ügyvéd. Akkor kihez forduljak??

2012. jan. 25. 15:01
 1/3 anonim válasza:

Azt nem tudom hogy kihez fordulhatnál, de szerintem a végzettséged ellenére ajánlatos lenne elvégezned az Ruházati eladó valamint ha egyszemélyes üzletet akarsz akkor a Boltvezetői Tanfolyamot is elvégezned...

Ez Csak az az én véleményem lehet mások többet tudnak majd :)

2012. jan. 26. 13:43
 2/3 menta34 ***** válasza:

A hivatalok menjenek az anyjukba, legegyszerűbb azt mondani, hogy nem tudja, ahelyett, hogy megnézé.

Ez a rendelet vonatkozik:

[link]

ÉS mivel itt a kereskedelemnél az általad végezni kívánt tevékenységre nem ír elő semmi, így nincs előírt végzettség. pont. :)

2012. jan. 26. 14:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Hálásan köszönöm a válaszokat. :)

A rendeletet kinyomtattam és megyek az önkormányzathoz, felvilágosítom őket. :)

2012. jan. 27. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!