Kihez fordulhatok, hogy megtudjam, hogy a végzettségem milyen vállalkozás indításához megfelelő?
Egy ruha/használtruha boltot szeretnék nyitni, de nincs kereskedelmi végzettségem, csak kereskedelem közeli. Logisztikai ügyintéző. A képezési jegyzékben a logisztikai ügyintéző feladata: a termék/szolgáltatás megrendelése, beszerzése értékesítése.
Akkor ez elméletileg jó ahhoz, hogy megnyithassam a boltom?
Az a vicc, hogy senki nem tud választ adni. Sem az önkormányzat, sem az okmányiroda, sem az apeh/nav, sem ügyvéd. Akkor kihez forduljak??
Azt nem tudom hogy kihez fordulhatnál, de szerintem a végzettséged ellenére ajánlatos lenne elvégezned az Ruházati eladó valamint ha egyszemélyes üzletet akarsz akkor a Boltvezetői Tanfolyamot is elvégezned...
Ez Csak az az én véleményem lehet mások többet tudnak majd :)
A hivatalok menjenek az anyjukba, legegyszerűbb azt mondani, hogy nem tudja, ahelyett, hogy megnézé.
Ez a rendelet vonatkozik:
ÉS mivel itt a kereskedelemnél az általad végezni kívánt tevékenységre nem ír elő semmi, így nincs előírt végzettség. pont. :)
Hálásan köszönöm a válaszokat. :)
A rendeletet kinyomtattam és megyek az önkormányzathoz, felvilágosítom őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!