Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kreatív ötletek hamarosan...

Kreatív ötletek hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához?

Figyelt kérdés
Hamarosan nyitunk egy vendéglátó egységet, ami kb. 20 évig kocsma volt. Kivülről úgy néz ki mint egy bástya. Szeretnénk egy kis kávézós részt belülre, de ugyanakkor a kocsmai hangulat is megmarad. Hétvégén pedig diszkóként fog üzemelni. Valami ötlet? :)
2009. máj. 28. 14:42
 1/7 anonim válasza:

"Kávé Vár" Egyszerre utal a bástya/vár kinézetre és arra, hogy itt kávézó van. És nem angol név, amiket rühellek. Persze lehet Coffee Tower vagy Coffee Castle is...

Ha húsz éve létezik a hely, akkor tuti van valami neve a köznyelvben. Mi az? Esetleg Bástya? :)

2009. máj. 28. 15:31
 2/7 anonim válasza:

kérdezd meg a husz évig oda járo kuntsaft kört mert hét közbe ugy is ők hoznak neked hasznot esetleg tegyél fel 5 feles tétet ki talál ki jobb nevet rá d majd ird meg mi lett a neve

tippeim sörvár borvár borbástya old lovag

2009. máj. 28. 15:58
 3/7 anonim válasza:
Lehetne mondjuk Erőd. Az olyan rövid és megjegyezhető :-)
2009. máj. 29. 18:48
 4/7 anonim válasza:
Miért nem jó a bástya?? Szerintem ez tök egyértelmű lenne.
2009. máj. 30. 20:50
 5/7 anonim válasza:

Előző vagyok.

Mellesleg a kedvenc helyem neve is az volt 100 éve. :)) Az is úgy nézett ki mint egy bástya.

2009. máj. 30. 20:51
 6/7 anonim válasza:
jobb mint othon
2009. szept. 16. 21:36
 7/7 anonim válasza:
szerintem kicsit gubancold össze a betűket pl: bátysa
2014. máj. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!