Kreatív ötletek hamarosan nyíló kocsma/kávézó/diszkó névválasztásához?
Figyelt kérdés
Hamarosan nyitunk egy vendéglátó egységet, ami kb. 20 évig kocsma volt. Kivülről úgy néz ki mint egy bástya. Szeretnénk egy kis kávézós részt belülre, de ugyanakkor a kocsmai hangulat is megmarad. Hétvégén pedig diszkóként fog üzemelni. Valami ötlet? :)2009. máj. 28. 14:42
1/7 anonim válasza:
"Kávé Vár" Egyszerre utal a bástya/vár kinézetre és arra, hogy itt kávézó van. És nem angol név, amiket rühellek. Persze lehet Coffee Tower vagy Coffee Castle is...
Ha húsz éve létezik a hely, akkor tuti van valami neve a köznyelvben. Mi az? Esetleg Bástya? :)
2/7 anonim válasza:
kérdezd meg a husz évig oda járo kuntsaft kört mert hét közbe ugy is ők hoznak neked hasznot esetleg tegyél fel 5 feles tétet ki talál ki jobb nevet rá d majd ird meg mi lett a neve
tippeim sörvár borvár borbástya old lovag
3/7 anonim válasza:
Lehetne mondjuk Erőd. Az olyan rövid és megjegyezhető :-)
4/7 anonim válasza:
Miért nem jó a bástya?? Szerintem ez tök egyértelmű lenne.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok.
Mellesleg a kedvenc helyem neve is az volt 100 éve. :)) Az is úgy nézett ki mint egy bástya.
7/7 anonim válasza:
szerintem kicsit gubancold össze a betűket pl: bátysa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!