Szerintetek megéri kempinget nyitni a balatonnál?
Csak ha nem horribilis díjakat kérsz...
Én azért nem szeretem a kempingeket, mert olyan drága, hogy annyi pénzből inkább befizetek valami olcsó turistaszállásra, vagy faházas helyre és akkor nem kell sátrat meg egyéb vackokat cipelni...
Ha meg sátrazni akarok, akkor akkor azt ott teszem, ahol ingyenes.
Ezt a saját lehetőségeimet tekintve mondom. Vagyis egy olyasvalaki vagyok, akinek még saját lakásra és miegymásra kell spórolnia, de emellett szeretek utazgatni, és ez utóbbira nem adok ki nagy összegeket. Amolyan hátizsákos turista lennék.
Vannak viszont gazdagabbak, akik beülnek az autóba, oszt mennek kempingezni. Mert megtehetnék, hogy szállodába mennek, de poénnak találják a kempingezést. Na ha szerinted magadhoz tudod csábítani őket, akkor biztosan megéri...
Sajnos semmiképpen sem éri meg!!
Az előttem íróknak halovány lila fi..ja sincsen egy ilyen vállalkozásról.
Még azt hiszik, hogy abból áll egy kemping, hogy van hol leverni egy sátrat...
...és majd sz@rni meg a kert végébe fognak?!
Mindenféle hatósági és köjál előírásnak meg kell felelni!
Összközmű: csatorna, víz, villany, zuhanyzók, WC-k, főzési lehetőségek, recepció, személyzet, őrzés, úthálózat stb...stb...
*...hja, és van 2 azaz kettő hónapod a Balatonon, hogy kitermeljed a befeccölt 10milliókat.
De azt is csak akkor, ha jó idő volt a nyáron.
Az év fennmaradó 10 hónapjában, meg őrizheted, hogy szét ne lopják az egészet !!!
...és még nem említettem az adókat és egyéb járulékokat.
Kedves kérdező!
Én írtam, hogy "nem éri meg".
Sajnos M.ország egy ilyen hely!!
Arról nem beszélve, hogy sokaknak a kemping egyenlő az "ingyen szállással".
Viszont látom, hogy te legalább tenni akarsz valamit, és nem csak ölbe tett kézzel várod, hogy öledbe pottyanjon valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!