Mi kell hogy kiváltsam a vállalkozóim? Többi lent.
Figyelt kérdés
31 éves vagyok 6 éve dolgozom 8 órás munka viszonyba, de szeretném kiváltani az egyéni vállalkozóit. Nincs szükségem a kártyára ami 10 000ft-ba kerül. elég a szám. arra lennék kiváncsi hogy mi szükséges hozzá?? ehez kell az erkölcsi? és halottam olyat hogy ha 8 órába vagyok bejelentve akkor nemkel adoznóm itt mert az eredeti bejelentett munkahelyemen a munkáltatóm egyébként is fizeti utánam.. kell igy valamien adóra számítanom, ha megvan melette a 8 óra bejelentettem? kell erkölcsi? válaszokat előre is köszönöm2012. jan. 16. 11:01
1/1 anonim válasza:
Itt megtalálod a kérdéseidre a válaszokat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!