Szerintetek mennyire éri meg most elkezdeni ilyen számítógép karbantartás, javítás munkákat végezni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 17:31
1/2 anonim válasza:
Azt nem tudom, de ha budapesti vagy, akkor máris érdekel, decsak akkor ha helyszíni kiszállás is lesz :)
2/2 A kérdező kommentje:
Én is kiszállással gondoltam mert nem vagyok pesti de úgy néz ki hogy más ügyek miatt kell majd feljárnom és marad még időm ott, amit jó lenne hasznosan eltölteni :). Vagy ha találok egy teljes napnyi munkát már akár felutazni is megérheti.
Csak nemtudom mennyire van erre most igény, de úgynézki hogy azért akad. :) Meg biztos sokan csinálják ezt.
Régebben foglalkoztam ezzel csak aztán más dolgok miatt abbahagytam, aztán most lett időm és gondolkozom rajta hogy újra kéne kezdeni.
Neked egyébként milyen jellegű segítség kéne? :)
2012. jan. 9. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!