Ebay-ről rendelt termékeket fel lehet-e rakni a magyar vaterára vagy expresszre törvényesen?
Figyelt kérdés
Órák,Napszemüvegek,Telefonok...2012. jan. 7. 15:51
11/13 anonim válasza:
Rengetegen vásárolnak úgy hogy hetekig kell várniuk a termékre. Persze sokan pont ezért kapnak negatív értékelést.
Az ötös versenyző téved. ugyanúgy le lehet bukni ezzel a közvetítős dologgal is. A vatera és társai január 1-től arra lettek kötelezve hogy minden adatot szolgáltassanak ki a NAV-nak aki a forgalomtól függően eldönti hogy megbünteti-e az eladót vagy sem. Ebben az esetben lényegtelen hogy érkezett-e a címére külföldről bármi is vagy sem, mert a számláján levő pénzmozgásból kiderül hogy valóban fizettek-e neki. A bank gond nélkül kiadja a bankszámlakivonatod.
12/13 A kérdező kommentje:
"itthon" nem paypal-el oldanám meg a fizetést csak a vásárláskor. persze ezen gondolkoztam énis hogy az cinkes hogy sokat kell várni a vásárlónak. de ezt csinálják többen is tisztában vagyok vele. de majd megoldom valahogy akkor. mindenkinek köszönöm a válaszát!
2012. jan. 8. 20:20
13/13 anonim válasza:
Igen tudom hogy a vatera illetve az ebay sem gondolkodik sokat ha ki kell adni az adatokat. De ha nem 1 éven belül akar multimilliomos lenni, akkor - mint ő is mondta egy pl. haver nevére megrendeli a cumót sőt a havernek a paypalről fizet és nem aukciós portálon személyes átvétellel vagy utánvét oldogatja meg kezdetben akkor jó esélye van, hogy nincs rizikófaktora. Később ha már megjött az első 1-2százezer majd rájön... hogy jó ez s mehet vállalkozónak -másodállásban persze- illetve az aukciós portálokra a nagyobb forgalom reményében. Ha pedig aukciósra megy egyből akkor megnyugtatom pl én is tudok várni heteket egy egy olyan kisebb mütyürre amit itthon csak sokkal drágábban tudnék beszerezni ... ha van egyáltalán. Amúgy pedig ha nem volt rá szükségem harminc-akárhány évig akkor kibírok még pár hetecskét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!