Mibe érdemes mostanában befektetni? Ami rendesen hozza a pénzt
"A legjobb és biztos hogy még pénzt is hoz és nem mész csődbe a temetkezési vállalkozónak lenni.
Én hallottam olyanról hogy élelmiszer boltok,bankok,ékszerüzletek, kocsmák, vendéglátó ipar stb...
becsődöltek
De nem hallottam róla hogy a temetkezési vállalat becsukott volna. Szerintem ez a biztosabb mert az emberek mindig halnak meg nap mint nap. Bármennyire is bizzar a dolog."
Pont ez az. Ezt már ellőtték nagyon sokan, ebből már biztos nem szerzel egy forintot sem.
párnába...
najó.. ha már valamibe, akkor legyen arany.
Ez tök jó! Épp számomra is aktuális ez a kérdés, és a válaszok tényleg sokat segítettek.
Már tudom is, mibe fektessek: veszek egy darab földet, nyitok rajta egy vegyeskereskedést (ruha , kaja, pia), a hátsó kertet kettéosztom, az egyik részét beültetem kukoricával, a másikat lekerítem szarvasmarha tartáshoz. A hasznot állampapírba fektetem, egy aranyrudat pedig (motivációként) a párnám alatt tartok majd. Mellékállásként pedig temetkezési vállalkozó leszek... Áh, túl macerás. Hagyom az egészet a fra**ba, és kimegyek külföldre :).
Aranyba rövidtávra semmiképpen, mert a tavaly augusztus végi 1900 USD/uncia árról az arany ára sokat esett. Jelenleg piacin ebben a percben 1643,63 USD egy uncia - a SAXO traderemen nézem...
Attól is függ, hogy mekkora összeget fektetnél be, és hogy mekkora a kockázatvállaló képességed.
Ezt mindenképpen kellene tudni ahhoz, hogy korrekt ötletet mondjon valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!