Mibe érdemes mostanában befektetni? Ami rendesen hozza a pénzt
Arany és ezüst az örök klasszikus. Plusz ha nem akarsz kockáztatni, viszont mérsékeltebb hozzammal is megelégszel, akkor a már befutott nagyvállalatok részvényei.
Plusz esetleg érdemes lehet szemügyre venned ezt is, mivel innen is eljuthatsz hasznos tippekhez ezen a területen: [link]
Bármilyen meghökkentő is, de magyar államkötvénybe.
Ha elkezd javulni a helyzet és csökken az állampapírok hozama, akkor eladod.
Ekkor azonban erősodik a forint, tehát veszel eurót.
Beteszed betétbe, kapsz rá kamatot.
Ha bedrágul az euró átváltod forintra.
Beteszed betétbe, kapsz rá kamatot, magasabbat mint eddig, hiszen az MNB -nek emelni kellett. (ez van most)
Amikor látod, hogy krízis van, megint nő az állampapírok hozama veszel államkötvényt. (ez van most)
He elkezd javulni a helyzet ... (előről)
Ha üzletben gondolkodsz akkor élelmiszer vagy ruházat.
Legyen bármilyen krízis, enni és öltözködni mindig fognak az emberek.
A legjobb és biztos hogy még pénzt is hoz és nem mész csődbe a temetkezési vállalkozónak lenni.
Én hallottam olyanról hogy élelmiszer boltok,bankok,ékszerüzletek, kocsmák, vendéglátó ipar stb...
becsődöltek
De nem hallottam róla hogy a temetkezési vállalat becsukott volna. Szerintem ez a biztosabb mert az emberek mindig halnak meg nap mint nap. Bármennyire is bizzar a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!