Ugye jól látom?
Kibuktam az egyetemről, mert utálok olyan dolgokat tanulni, ami szerintem felesleges és rühellem a tanárok vizsgáztatását. (Sorry ezt le kellett írnom :)
Nem vagyok hülye, de úgy érzem már eleget tanultam az iskolapadban, úgyhogy nem marad más, mint kipróbálni magam az üzleti életben, nem így van?
A kérdésem az lenne, hogy hol tudod megszerezni az ehhez szükséges tapasztalatot és kezdőtőkét? Ötleteim vannak, de az olyan 30-40 millio forint környékén kezdődne. Illetve nem akarok nagyot bukni kezdőként.
Köszi a válaszokat!
30-40 millió Ft-ból 100 ember közül 110 tudna mondani ötletet hogy milyen üzleti vállalkozásba kezdene...Akkor vagy igazán nagy király, ha 300ezer Ft-ból tudsz ötletet megvalósítani!
Ha ez nincs meg, akkor csak egy hülye gyerek vagy, aki kibukott az egyetemről. (Sorry ezt le kellett írnom.)
tegnap 21:51 -re:
A vállalkozáshoz szerinted nem kell dolgozni? Minél érzem többnek magam? Annál, hogy kocsikat tankoljak meg autót vezessek egész nap vagy betont keverjek.
tegnap 23:15 -re:
látszik, hogy Magyarországon élünk, értelmes hozmú üzlet 1000 font alatti kezdőtőkével? Ehhez tényleg zseninek kell lenni! De tényleg mondhatom én is "ez az amit mindenki akar, ezért van ennyi kamu / használhatatlan internetes oldal"
tegnap 23:32:
mondj kérlek könyvcímeket, tanfolyamokat, amik érnek valamit
"Ezek a munkák nem az én szellemi színvonalomhoz vannak kitalálva."
Ha valóban így lenne, akkor nem buktál ki volna az egyetemről! Az pedig nem mentség, hogy a feleslegeseket nem tanulod meg! Minden szakon vannak felesleges tantárgyak, de azokat is meg kell csinálni, ha tetszik, ha nem! Ha pedig ilyen akaratos vagy, akkor nagyot fogsz csalódni a való életben! Ugyanis a valóságban vannak szabályok amiket betartasz, és olyan is van köztük, ami nem tetszhet!
"A kérdésem az lenne, hogy hol tudod megszerezni az ehhez szükséges tapasztalatot és kezdőtőkét?"
Az iskolában te csira, ahol akár még írni is megtanulhatsz. (sorry ezt le kellet írnom)
ma 01:32
Tegnap 23:32 vagyok. Ha írsz privátot, szívesen,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!