Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha valaki tőzsdézik az alatt...

Ha valaki tőzsdézik az alatt mit értünk?

Figyelt kérdés
2011. dec. 24. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
befektet a tőzsdén. vesz, elad
2011. dec. 24. 21:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy van olyan, aki ilyen alapfogalmakkal nincs tisztában. S ez nem egyedülálló hazánkban. Mi lesz így velünk?
2011. dec. 25. 03:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Alap fogalom? Kinek? Az üzlet embereknek? Én nem vagyok üzletember! Alap fogalom? Hol? A milliomos magániskolában? Lehet, de nem általános iskolában, ha már alapfogalom!
2011. dec. 25. 22:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Első köszönöm a választ! :)
2011. dec. 25. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem vagyok gazdasági guru, soha életemben nem kereskedtem semmivel, de azért egy minimális lexikális tudásom van a témában.

A magyar több sebből vérzés egyik letéteményese az érdeklődés teljes vagy részleges hiánya. Nem akarom kivonni magam ez alól, ne értsd félre, csak diagnosztizáltam a helyzetet.

2011. dec. 26. 01:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki más iránt érdeklődik. Annyi minden van még amit nem tudok, majd eljön annak az ideje is amikor elkezd érdekelni! Most e téma iránt érdeklődtem :)
2011. dec. 26. 11:38
 7/10 anonim válasza:
Inkább ez a baj magyaréknál, ha valaki nem tud valamit rögtön jön másik három hogy belerúgjon, hogy ő biza milyen tudatlan és buta, csak azért, hogy ő ettől "jobb színben" tűnjön fel? Undorító...
2012. jan. 2. 17:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Sajnálom!

Valóban rosszul közelítettem meg a dolgot, de egy utópisztikus vágyálmomban ilyen kérdéseket nem tesz fel senki Mo.-n. Talán az álmomba vetett hitem miatt keltem ki ilyen módon magamból.

2012. jan. 2. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Ismét elolvasván az eseményeket kronológiai sorrendben, ismét meg kell követnem magam. Az undorító szó tényleg ide vág. Abba a csapdába estem, amit el kéne tudnunk/tudnom kerülni. Kevély voltam, és ezzel emeltem fényemet.

Ne haragudj, kedves kérdező!

2012. jan. 2. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
2012. jan. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!