Valaki tőzsdézik a Plus500-on?
Én igen. És ma regisztráltam rá azaz "2010.03.20 Délután 1-kor" és ha jóváhagytad a regisztrált mobil számodat, akkor 3000 Ft-ot jóvá írtak neked a számládon.
2-Féle lehetőség van hogy kérd a pénzed.
1) Csekken... amire azt írták hogy 30 napot is igénybe vehet.
2) Átutalás.... VISA,MasterCard,Diners,JCB,AmericanExpress, vagy más kártyákkal....(de ezeket nem ismerem, hogy mik lehetnek)
DE EZ CSAK A VALÓDI PÉNZRE IGAZ!
Ugyan annyi az esélyed nyerni vagy veszteni mint ha pókerezel a neten, csak itt van időd átgondolni a dolgokat:P
"Azzal nem értek egyet hogy ugyanannyi esélyed van nyerni/veszteni mint netes pókeren, mert ha ismered egy picit is a valószínűségszámítás alapjait könnyen nyereségessé tudod tenni a játékod,"
Nehéz összehasonlítani. De a valószínűség számítás a pókerben a mai világban lazán kevés. 4-5 évvel ezelőtt, az ABC-póker még mikro szinten (nl25-ig) elég jól müködőtt. Ma már nagyon kevés profitot érhetsz el ezzel. Magasabb szintektől (nl50-) meg sose volt elég az ABC-poker hosszabb távon.
"míg egy netes tőzsdében nemhiszem hogy tudnád befolyásolni a piaci folyamatokat"
Persze h nem. Hisz 'kis ember' vagy csak mégha 10 millióval is kereskedsz. De nem is az a cél h befolyásold. Elemezz, spekulálj, és az után hozod meg a döntésed. (ez u.úgy a pókerre is igaz, csak könnyebben tudsz 1 embert elemezni mint egy céget a hozzá tartozó gazd. környezetével)
"...ha mákod van nyersz, ha peched buksz..ez szerencse kérdése. Én inkább pókerezem, elég szép eredményekkel."
Én 3éve pokerezek. Leginkább cash game. Bőven 1,5 millió hand után. Ha ennyi idő után is +os leszel, akkor tényleg jól pókerezel. A pókerben is u.úgy van peches napod (még hónapok is, bár ezt inkább hand-ban kell mérni).
Saját tapasztalatom az 500+-szal kapcs, csak annyi h igényeltem én is a 3000 ft-t. Eleinte részvényekkel,utána forexekkel 'hülyéskedtem'. Ha mindenképp kicsi a tőzsde tudásod, szentem a forexekkel kereskedj. De az igen nagy tőkeáttétel miatt szentem ez inkább szerencse mint tudás. És pont ez miatt (a tőkeáttétel) itt nem is tudsz rendesen kereskedni, túl magasak a jutalékok, és a kicsi változás is túl nagy hatással van a tőkédre.
Hülyéskedésre oké, vagy csak arra h vmit megismerj a tőzsdézésből, de erre ne alapozd a jövőt. Ahhoz több pénz, több tudás, és más broker cég kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!