Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek Mennyire válik...

Szerintetek Mennyire válik be, ha interneten értékesíteném, reklámoznám az AVONos termékeimet?

Figyelt kérdés
Az első két hónapban m ég működött a személyes eladás de ez a harmadik katalógus és már nem veszik annyyira az ismerőseim. Uj embereket viszont nem merek bevonni mert félek, hogy nem fizetnének
2011. nov. 27. 13:56
 1/4 anonim válasza:

Az hogy interneten hirdetsz jól hangzik nagyon, de szerintem ennek a kivitelezése nem olyan egyszerű. Hogyan hirdetsz? Csinálhatsz egy honlapot, de saját tapasztalat alapján az nem túl célravezető. Főleg hogy ilyen témában valszeg elég sok készült már. Esetleg fizethetsz hirdetésekért, de szerintem az se tuti befutó.

Foglalkozz mással szerintem. :)

2011. nov. 27. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
tele van a vatera és a teszvesz is avonos cuccokkal, én ott szoktam mindig megvenni, mert nagyon olcsón adják, még postaköltséggel együtt is, sőt vannak eladók, akik postaköltséget sem számolnak fel
2011. nov. 27. 19:08
 3/4 Napkiraly ***** válasza:
Röviden: nem ajánlom.
2011. nov. 27. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyi hasonló oldal van már, hogy ha nem tűnsz ki valamivel ezek közül, akkor felesleges elkezdeni. Nekem is van, szerintem nem rossz, viszont azt inkább más Avon Tanácsadók látogatják infószerzésre, vásárlóknál nekem a személyes eladás és az ajánlás vált be. Azzal próbálkozz, ami közelebb áll a személyiségedhez, örömöd leled benne és sikeres leszel, persze azért kérj tanácsot a tapasztalt koordinátorodtól, általában érdemes azokat megfogadni. :)
2011. nov. 29. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!