8 000 000 Ft érkezik a számládra, te mihez kezdenél ezzel a pénzzel?
Még több pénzt csinálnál?-Hogyan? Vagy esetleg beosztanád?
Álmodozol a milliomosságról, de ha egyszer milliomos is lennél, talán hónapok alatt el is veszítenéd a vagyonodat?
Vagy vagy olyan ügyesokos, hogy megsokszoroznád?
Én a BOTANOO-ba fektetném.
A jövő üzlete csak sokan nem ismerik ezt a rendszert, már van benne pénzem és nem gyengén élek belőle!
Ha nem ismernétek iit egy kis ízelitő:
Hát ha elküldöd nekem az 1 éves tagdíjat erre a számlaszámra, én csatlakozom.
10918001-0000000115050684
Szerintem megoldható másképp is!
Hol laksz?
Én kocsit vennék egyébként is most akarok újítani.
Gondolom neked nem érkezik minden hónapban ennyi pénz a számládra, mivel úgy mint vagyonról beszélsz róla...
Ha szükséged van rá tartozás..stb akkor természetesen azokra fordítsd.
Ha nincs rá szükséged akor úgy jársz a legjobban ha befekteted kérdésedből kiderül, hogy nem értesz a befektetésekhez és mire utána járnál mi hol, hogy ári meg már elúszna a fele és akkor még 50-50%. ezen a Botanoo-n
pedig jót nevetem.Ilyen MLM rendszerekre semmi kép ne fordits még csak 5perc időt se a videot se éri meg végig nézni...
Amit viszont sokan mondtak vegyél házat ez a legjobb lehetőséged most befektetés gyanánt ha nem értesz a befektetésekhez. Nagyon nagy az ingatlan piaci válság USA ban villákat lehet venni 50-60M ból, ithol is biztos akad 15M érö de 8ba már elvihető ház amivel sokat kereshetsz akár már 1-2év alatt.
Kettőt eltapsolsz, vagy utazás, egyéb régi vágy... A maradék 6ot befektetnem, hogy egy éven belül megtobbszorozzem a pénzemet ...
Mert igen, létezik ilyen befektetés, ami meseszeru de megis működik...
Ha érdekel, keress bátran privatban...;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!