Melyik a profitálóbb üzlet a mai világban? ( Kft. Alapura gondolok)
Én a Pizzériára gondoltam vagy a Számítógépkereskedelemre. A Pizzériában nemcsak Pizza lenne hanem minden FastFood féle, s minden olyasmi ami egy mai Pizzériában található, beleértve az italokat is.
A Számítógépkereskedelmet arra értem h egy szamitogép eladásával foglalkozó bolt , amely nemcsak az eladással hanem a javítással ( amit én végeznék ) , meghívók készitésével , s WebDesignal is foglalkozna.
Mind2 -t alkalmazotakkal gondoltam.

Talán megnevezted a két leginkább telített piaci szegmenst...
Egy éttermet beindítani nagyon nagy macera. Fenntartani sem kutya, és tényleg "Dunát lehet rekeszteni". Persze, ha olyan helyen tennéd, ahol ilyen még nincs ÉS IGÉNY VAN, akkor talán meg lehet próbálni.
A számítástechnika és a webdesign, grafika meg olyan, amit tényleg mindenki csinál. A sarki zöldséges is. Ott csak akkor(!) maradsz életben és lesz jövedelmező, ha NAGYON profi vagy és nem kontár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!