Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Modellként mit kell tennem,...

Modellként mit kell tennem, hogy tudjak számlát adni?

Figyelt kérdés

Megcsináltam a munkám (reklámfilm szerep) és most a kifizetés előtt kérdezték, hogy tudok-e számlát adni a munkámról. Már alapból a kérdést nem értem. Én minek adnék számlát? Na de ha nem tudok adni akkor 25%ot levonnak a pénzemből, bár erről ugye először nem szóltak... a munkát már megcsináltam számítok a megígért összegre erre kevesebbet akarnak adni. Valaki tudja, hogy ilyenkor mi a teendő? Olyat is hallottam hogy egyéni vállalkozást kéne indítanom mint 'művész' és akkor tudnék számlát adni. De most kezdtem ezt az egészet így nem tudtam semmit. Ehhez még hozzájön hogy 18 év alatti vagyok tehát vállalkozást nem nagyon nyithatnék, ugye?!?!

Olyan emberek válaszát várom akik értenek hozzá vagy mondjuk modellek és tudják hogy mit kell csinálni. Köszönöm :)

2011. okt. 24. 17:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én 5 napot dolgoztam 13 órában 25 ezerért, szóval szerintem ne rinyálj...
2011. okt. 27. 18:44
 12/14 tetro ***** válasza:
az vajon milyen munka lehetett? :D
2011. okt. 27. 19:31
 13/14 A kérdező kommentje:

Kezdjük azzal, hogy nem rinyálok, csak kérdést tettem fel mert új nekem az egész.

És nem tudom, hogy te mit dolgoztál, de gratulálok, ha 25ezret fogadtál el 3 napi munkáért. (feltéve ha nem pl.: hólapátolás volt. ;)

2011. okt. 28. 21:24
 14/14 A kérdező kommentje:
*5 napi munkáért. bocsánat
2011. okt. 28. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!